Ovladače XP a Vista na Acer 5520G

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Levit
občas něco napíše

Ovladače XP a Vista na Acer 5520G

Příspěvekod Levit » 02 úno 2008 11:55

Zdravím, chci si koupit Acer Aspire 5520G-6A1G12Mi a všude se tu řeší shánění ovladačů jak na XP tak Visty, ale na czechcomputers.cz je v diskusi napsano že je CD s ovladačema jak na XP tak Visty přiloženo u Notebooku, je to tak?Popřípadě kdyby mi nějaka dobra duše napsala na mail petraamartin@centrum.cz podrobnej navod s instalaci pač sem lama na tohle, diky a nezlobte se za stupidní dotaz.

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 04 úno 2008 16:09

ovladace na visty tam budou na 100% ale na xp tezko nebot acer je nepodporuje. no pokud tady na foru pohledas tak bys nasel tohle http://www.acerpanam.com/flex/acerdrive ... N=84542211
tady mas ovldace na xp i visty !! :wink:

bafo
občas něco napíše

Příspěvekod bafo » 13 úno 2008 21:07

ovladace na XP jsou k dispozici, ale pouze na vyzadani... posilaji se na CD postou... Je to sice netradicni, ale podle smlouvy s microsoftem by nemeli mit oficialni podporu pro XP ale jen pro VISTU. Kazdopadne je jasny ze by tak acer prisel o podstatnou cast zakazniku prave na tomto bode...

takze staci napsat mailik na servis se seriovym cislem adresou a telefonem a do 2-3 dnu to poslou....

George...
občas něco napíše

Příspěvekod George... » 22 bře 2008 14:28

mbelas píše:ovladace na visty tam budou na 100% ale na xp tezko nebot acer je nepodporuje. no pokud tady na foru pohledas tak bys nasel tohle http://www.acerpanam.com/flex/acerdrive ... N=84542211
tady mas ovldace na xp i visty !! :wink:

Jo tam sem stahnul vše ale stejně mi pořád nefunguje síťoví adapter ethernet...Jsou tam dva, že jeden sem tam stáhnul jmenuje se myslim Atheros.Druhý mi pořád nejde.Pls jestli nškdo máte ten ovladač tak mi ho pls pošlete : Skaloud.j@seznam.cz
Diky

Zpět na „notebooky Acer“