TravelMate 2490

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Noxík

TravelMate 2490

Příspěvekod Noxík » 18 úno 2008 11:19

Ahoj, instaloval jsem na něm XP home SP2, nainstaloval jsem ovladače, pokud pominu to, že některé šly odtud http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_2490.html
jiné jsem musel kombinovat od verze 2480, ale přesto mám problém. Nejde mi funkčně nainstalovat ovladač na Wifi, jaký postup při její instalaci zvolit? Jaký ovladač nainstalovat aby vše fungovalo, jak má?
Další problém mám u Empowering Technology (ET), pokud nainstaluji jen některé utility, tak se počítač nechce vypnout (čeká na ukončení programu, který není nainstalován) Stejný problém jsem měl zde i u webkamery, který jsem vyřešil 8) . Ale u ET všechny dostupné utility instalovat zatím nechci.

Pokud má někdo zkušenost jak aspoň něco vyřešit budu rád...

ivan35
občas něco napíše

kamera

Příspěvekod ivan35 » 23 bře 2008 08:38

Ahoj, zajímalo by mě, jak jsi vyřešil tu kameru. To je jediný problém, který se mi nepovedl. Když nainstaluju driver z Aceru, tak se mi nevypne ntb a problém je i se sleep režimem.

DN
občas něco napíše

Příspěvekod DN » 03 dub 2008 22:00

ovladace pro wifi stahnout tady ftp.acer-euro.com/notebook/ , zrejme tam bude wifi atheros, mel jsem stejny problem.

problem s vypinanim zpusobuji stare ovladace kamery. V XP funguji ovladace z vist, ale jen nektera cast, ale nevim ktera. Ovladac musi byt 6.32.... tusim. 5.05 ani 5.10 nestaci

Zpět na „notebooky Acer“