Ahojte, chtěl bych se zeptat zda by mi někdo dokázal poradit s tímto problémem. Koupil jsem Acer Aspire 7720G s 2GB DDR2, s grafickou kartou NVIDIA GeForce 8600M GT a předinstalovaným systémem Windows Vista Home Premium. Z provozních důvodů jsem systém potřeboval přehodit na Windows XP Professional, což se mi nakonec podařilo. Postahoval jsem i všechny potřebné ovladače a počítač bezproblémů fungoval. Po týdnu provozu se však při spuštění dvou tří aplikací začal zadrhávat a přeskakovat souběžně puštěný winamp až do neposlouchatelných mezí. A též při přetahování oken po ploše trvá překreslení, vzhledem ke konfiguraci PC, neuvěřitelně dlouho. A při prohlížení pdf souborů zabírá pouhé listování souborem až 50% CPU.
Nevíte prosím někdo co je to za problém případně jak ho úspěšně vyřešit???
Předem děkuji za odpovědi.
PS: poslední instalované ovladače na grafickou kartu jsou verze: nVIDIA ForceWare X 174.31 for Windows XP/2K 32bit
Problém s Acer Aspire 7720G
-
- píše často
Já používám ovládač VGA_NVIDIA_v6.14.11.145_XP32 a bez problému. Když tak mi napiš ICQ a já ti ho pošlu. Počítám s tím že jsi udělal kontrolu pc a nemáš tam žádný vir atd.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
viry, spyware.............to je maras ! to je fakt, no reknu ti to tak, pokud bys tam nechal visty tak bys na 100% nemel problémy
tomu věř !!!!!!!!! nekomu na novych aspirech xp behaji celkem v poho a nekdo ma problémy
tak acer vydal ovldace ale moc je asik netestoval, proto radsi napsal ze xp nepodporuje !!! na tech. support acer by ti rekli že ti nepomužou nebot xp nepodporuji......dojeb