Zmena loginu admin na routeru Asus, WL 520gc,
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zmena loginu admin na routeru Asus, WL 520gc,
Majitele routeru Asus, WL 520gc, nevite nekdo, jestli se da zmenit defaultni login admin na neco jinyho? Hledal sem to v nastaveni a v manulau a nic ....
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Formalne to zvysuje pocit bezpeci ... Teda pravdepodobnost, ze nekdo uhodne 15mistnou nahodnou sekvenci znaku je dost mala. Ale jde o princip, soudruzi, ze ?
Sou to fakt hlavy skopovy ty AUSUSove. Pokousel sem se upgradovat firmware a skoncilo to resetem tovraniho nastaveni. Utilita na restore firmwaru se me zeptala, kde mam ulozenou zalohu ....
Bod dolu a Cinu na vas kurvy sikmooke ....
Sou to fakt hlavy skopovy ty AUSUSove. Pokousel sem se upgradovat firmware a skoncilo to resetem tovraniho nastaveni. Utilita na restore firmwaru se me zeptala, kde mam ulozenou zalohu ....

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander 

Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“