Napájení z baterky nebo ze sítě?
OT: kdyz neni po ruce zenska... vlastne je to lepsi, nez zenska. Das jednorazovej poplatek za notebook, kterej obvykle neodmlouva, nenadava, dela vsecko, na co si jen pomyslis. Muzes v nem mit celou hromadu zenskych, ktery se dokonce sami slikaj... A uz ho penezma nekrmis, maximalne zaplatis par korun za elektriku, kdyz zrovna nejsi ve skole, kde je to zadarmo. A kdyby me Zuzanka omrzela, staci ji si zahrat na daleky vychod - prodat ji a koupit jinou, nebo vymenit za velbloudy...
Takze co som tu precital... tak radite mat notebook na nabijacke ako ho stale nabit a vytqhovat z nej ? Nemusim sa bat ze by sa baterka prebijala a teda ze by jej to skodilo ? Dik
Acer Aspire 2930-844G32MN -- C2D P8400 (2x2.2Ghz) GM45 Chipset -- Intel X4500MHD -- 4GB DDR2 -- 320GB 5400Rpm -- Vista 32b
Ja bych rekl, ze je to uplne jedno. Baterka to ma za dva roky stejne spocitane. Za rok uz je bezna tretinova ztrata kapacity a honit par procent nejakym cachrovanim a babranim se s tim - to nema cenu...
Vim ze zde bude par lidi oponovat, ale ja si radeji koupim za rok novou baterku, nez abych prodlouzil jeji klinickou smrt o pulrok nejakym sranim se se napajenim.
Vim ze zde bude par lidi oponovat, ale ja si radeji koupim za rok novou baterku, nez abych prodlouzil jeji klinickou smrt o pulrok nejakym sranim se se napajenim.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- píše často
Nejlepší je používat normálně, žádné vyndávání baterie, neřešit nabíjení...
Věci jsou od toho, aby se používaly ne abych se věčně starchoval, jestli si náhodou neuberu nabíjecí cyklus či jel bez baterie a měl ji v šuplíku - akumulátor odejde tak jako tak a jestli za 2 roky, nebo za dva a půl roku, to je úplně jedno.
Ale kdo by pak žhavě debatoval zda vytahovat/nevytahovat baterii, jak správně uchovat baterii v šuplíku aby vydržela, v kolika % připojit nabíjení...
Věci jsou od toho, aby se používaly ne abych se věčně starchoval, jestli si náhodou neuberu nabíjecí cyklus či jel bez baterie a měl ji v šuplíku - akumulátor odejde tak jako tak a jestli za 2 roky, nebo za dva a půl roku, to je úplně jedno.
Ale kdo by pak žhavě debatoval zda vytahovat/nevytahovat baterii, jak správně uchovat baterii v šuplíku aby vydržela, v kolika % připojit nabíjení...
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32
Nevie ale setrit baterku tym , ze ju nemam v booku to ju tam mozem rovno nechat naco ju setrit ked ju nepotrebujem
Najlepsie je sa o to nestarat a nechat to tak ked sa baterka posere tak kupit novu a je naco si este pridavat nervy
A co sa tyka adaptera podobne ako je to prijemnejsie tak nech kazdy ucini...

Najlepsie je sa o to nestarat a nechat to tak ked sa baterka posere tak kupit novu a je naco si este pridavat nervy

A co sa tyka adaptera podobne ako je to prijemnejsie tak nech kazdy ucini...
Zalezi na modelove rade nektere note nemaji dobrou kontrolu nabijeni a kdyz jsou na siti delsi dobu prebiji baterku ta pak odchazi.
Jestli to nekdo psal omlouvam se necet jsem to cele
Jestli to nekdo psal omlouvam se necet jsem to cele
ThinkPad R61,14.1''W T7250 ; 2x1GB DDR2 ; SATA 160GB, 5400rpm; X3100;
LCD Samsung 20''W SM 2043BW Pivot
Logitech V470
Genius SlimStar Pro
LCD Samsung 20''W SM 2043BW Pivot
Logitech V470
Genius SlimStar Pro
Neexistuje na to nějakej univerzální program? Docela by se mi to nabíjení až od určitýho vybití baterie hodilo..
Ale předpokládam že máte spešl programy od výrobce a univerzálně by to spravovat asi nečlo, nebo ano?
Ale předpokládam že máte spešl programy od výrobce a univerzálně by to spravovat asi nečlo, nebo ano?
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
- guru
Já jsem si teď koupil druhou baterku. Když jsem doma, noťas jede ze sítě, ve jen ve škole občas na baterku. Je teda lepší doma nechávat tu novou baterku v noťasu nebo naopak tu starou - pomohl bych nějak té nové baterce když bu ju používal jenom ve škole? Podle toho, co jsem se dočetl, je to asi jedno co.?
//Je normální, že mě noťas hlásí u nové baterie opotřebování 12%? (Po prvním nabití a zapnutí.
//Je normální, že mě noťas hlásí u nové baterie opotřebování 12%? (Po prvním nabití a zapnutí.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
-
- guru
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“