Ahoj, mam na Vas dotaz a budem vdacny za radu...
Uz dlhsiu dobu pozorujem, ze sa mi postupne zmensuje volne miesto na disku C:
Mam OS Win Vista a je mi jasne, ze system si asi stahuje rozne aktualizacie a pod. lebo to mam povolene. No za posledne obdobie sa mi zda, ze je to trocha vela. Ide o cca 1 GB za tyzden a viac...
Neviete mi poradit, ci je to normalne? Mne sa zda, ze aktualizacie nemozu byt take velke a instalujem ich manulne, instalujem len dolezite z nich. Norton Internet Security mam oficialny a nehlasi ziadne napadnutie...
Disk pravidelne cistim, ale neviem zistit, co to na tom disku pribuda...
Dakujem za Vase postrehy a pripadne rady!
adam
C: - zmensovanie miesta na disku
Nevím, jestli to úplně pomůže, ale na hledání souborů zabírajících zbytečně moc místa je dobrý http://www.megaleecher.net/Download_Fre ... D_Software Space Monger
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
body obnovy jsi možná nezmínil proto, že to považuješ za trivialitu.. ale pokud náhodou ne... tak to budou dost možná právě ony. vytvářejí se automaticky při instalaci nebo programové aktualizaci kde čeho, takže je docela pravděpodobné, že právě ony ti "užírají" místo.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Ano, toto je pravda, ale ak dam cistit disk, je tam aj moznost odstranenia bodov obnovy a "shadow copies". Po aplikacii sa trochu pamat opat zvacsi, ale je to zanedbatelne oproti tomu co mi straca.
Len pre priklad...
Mam na C: volne miesto 10 GB. Ani nedavam nic instalovat, ani sa nic nestahuje a o den neskor mam z nicoho nic len 7 GB volnej pamate. Dajme tomu sa vytvoril nejaky bod obnovy. Dam cistit disk, odstranim body obnovy, shadow copies a po operacii mam aj tak len 8,5 - 9 GB volneho.
Za posledne 3 tyzdne mam z 20 GB volneho miesta na disku len okolo 6GB....
Ak to tak pojde dalej, tak uz neviem co budem mat z C: presunut a to mam 111GB disk C:
HELP
Len pre priklad...
Mam na C: volne miesto 10 GB. Ani nedavam nic instalovat, ani sa nic nestahuje a o den neskor mam z nicoho nic len 7 GB volnej pamate. Dajme tomu sa vytvoril nejaky bod obnovy. Dam cistit disk, odstranim body obnovy, shadow copies a po operacii mam aj tak len 8,5 - 9 GB volneho.
Za posledne 3 tyzdne mam z 20 GB volneho miesta na disku len okolo 6GB....
Ak to tak pojde dalej, tak uz neviem co budem mat z C: presunut a to mam 111GB disk C:
HELP
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“