Nejde zapnout notebook
Nejde zapnout notebook
Ahoj, potřebuju radu odborníků. Mám 2,5 letý ntb HP Pavilion dv1200. Po roce se mi začal šíleně přehřívat (až na 98 stupnu). Takhle to trvalo asi půl roku, než jsem si koupila chladící podložku, která to celkem vyřešila.
A teď k jádru problému: Dnes ráno jsem chtěla ntb zapnout a nerozjel se. Vůbec nenajede systém. Jen černý display. Svítí diody napájení a bliká capslock a scroll. Zkoušela jsem všechno odpojit i vyndat a zandat baterku a bez výsledku.
A teď se ptám: Nejspíš odešla základovka, co?
Může to mít souvislost s přehříváním?
Kolik by stála případná výměna?
Napadá k tomu někoho něco? Zkušenosti?
Moc děkuju za odpovědi!
A teď k jádru problému: Dnes ráno jsem chtěla ntb zapnout a nerozjel se. Vůbec nenajede systém. Jen černý display. Svítí diody napájení a bliká capslock a scroll. Zkoušela jsem všechno odpojit i vyndat a zandat baterku a bez výsledku.
A teď se ptám: Nejspíš odešla základovka, co?
Může to mít souvislost s přehříváním?
Kolik by stála případná výměna?
Napadá k tomu někoho něco? Zkušenosti?
Moc děkuju za odpovědi!
- Chlebovnik
- guru
Do windows se nedostane a takhle jinak běží nějaká stránka, nebo ne? Třeba jako úvodní stránka atd???
Moje stroje:
Acet Extensa 5220, 1,73GHz, 1,5 GB RAM, 320 GB HDD, Win XP Prof., LCD 15,4"
Acer TravelMate 3040, Intel Core 2 Duo 1,66GHZ, 2 GB RAM, 160 GB HDD, Win 7 Ultimate, LCD 12,1" 1280 x 800, Externí přídavná 8 dBi anténa
Acet Extensa 5220, 1,73GHz, 1,5 GB RAM, 320 GB HDD, Win XP Prof., LCD 15,4"
Acer TravelMate 3040, Intel Core 2 Duo 1,66GHZ, 2 GB RAM, 160 GB HDD, Win 7 Ultimate, LCD 12,1" 1280 x 800, Externí přídavná 8 dBi anténa
- Chlebovnik
- guru
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“