Četnost obměny jednotlivých modelů
Četnost obměny jednotlivých modelů
Zdravím, jako laika v oblasti notebooků by mě zajímalo, jak často zhruba výrobci obměˇují své modelové řady u jednotlivých notebooků. Konkrétně mě zajímá Výrobce Toshiba. jsem tak na 90% rozhodnutý pro koupi modelu P855-337, ale koukal jsem, že je v prodeji až na grafickou kartu prakticky beze změn už půl roku. Notebook bych chtěl kupovat v horizontu jednoho měsíce, a byl bych nerad, kdyby třeba týden po nákupu vyšla nová generace, která by za stjné peníze nabídla daleko lepší komponenty jako třeba displej nebo cokoliv jiného. A nebo kdyby díky novému modelu zlevnil mnou vyhlídnutý o několik tisíc... Může mi tedy prosím někdo osvětlit jak moc je toto pravděpodobné? Díky
Ceny se nijak výrazně nemění, prostě staré modely zmizí a za podobnou cenu jsou nové s novějším hw. Někdy se souběžně doprodávají starší konfigurace, ale v tom případě je spíš trochu dražší ta nová než že by se znatelně zlevnila stará.
U dražších notebooků je prostor ke slevě, ale u obyč kancelářských moc ne.
U dražších notebooků je prostor ke slevě, ale u obyč kancelářských moc ne.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Kdyz si pockas na vydani noveho modelu a budes sledovat obchody, ktere maji skladem jeste ten stary model, tak muzes narazit na zajimavou slevu. Musi ten stary model ale samozrejme nekomu zustat na sklade.
Ja takhle kupoval Probook 4730s zlevneny z nejakych 18 tisic na 15 tisic. Ale byla to sleva jen v jednom eshopu a meli jen par poslednich kusu.
Ja takhle kupoval Probook 4730s zlevneny z nejakych 18 tisic na 15 tisic. Ale byla to sleva jen v jednom eshopu a meli jen par poslednich kusu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“