co je cycles count ?
co je cycles count ?
po zapnuti HW monitor mi na konci pod stavom baterky pise " cycles count 566 ", co to znamena ?? nb som kupil tromi dnami. dik za info
- Chlebovnik
- guru
Je mozne aby mala 566 cyklov za sebou, ked som ho kupil teraz a je to novy model, ktory sa predava mesiac? Nemoze sa hwmonitor mylit ?
Je pravda ze baterka pasuje do viacerych modelov a bola vyrobena urcite skor ale 566 cyklov ? To by ju musela byt pouzivana viac rokov a moc neverim ze by si asus dal taku namahu a balil k novym nb stare baterky, ale mozno sa mylim.
Je pravda ze baterka pasuje do viacerych modelov a bola vyrobena urcite skor ale 566 cyklov ? To by ju musela byt pouzivana viac rokov a moc neverim ze by si asus dal taku namahu a balil k novym nb stare baterky, ale mozno sa mylim.
Pokud je to nový model, tak bych spíše tipoval, že HW info čte blbě informace z baterky.
Pokud chcete regulovat chlazení u 6465b navštivte http://www.computerbase.de/forum/showth ... ?t=1070494
Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.
Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.
- Chlebovnik
- guru
Ta je v poriadku ( aspon tak vyzera) teraz strata 1%.
A pri nabijani tiez nejasnosti. Niekedy nabije na 100% a niekedy na 98% , alebo 97 a prestane nabijat. Po case sa spamata a nabije na 100. Niekto spomynal ze to je softverovo koli setrenie baterky ale na asus supp povedali nech ju poslem do servisu, co sa mi s novym nb nechce.
A pri nabijani tiez nejasnosti. Niekedy nabije na 100% a niekedy na 98% , alebo 97 a prestane nabijat. Po case sa spamata a nabije na 100. Niekto spomynal ze to je softverovo koli setrenie baterky ale na asus supp povedali nech ju poslem do servisu, co sa mi s novym nb nechce.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“