Uvažuji o koupi 12" notebooku a ne a ne se rozhodnout pro jaký...
Původně se mi víc zamlouvalo Lenovo (jakožto postIBM), ale jaksi mě zaskočila cena FS, kde se nacházíme o 25% níže :-/
Proto bych měl otázku: Je nějaký důvod proč nekoupit FS a uchýlit se spíše k Lenovu? Asus W5F jenž jsem taky zvažoval je na mě už nejspíš moc drahý...
Požadavky na NB mám takovéto:
(1GB RAM, >80GB HDD, 12", možnost dokoupit baterii s vyšší kapacitou (což se mi u V3205 nepodařilo najít v českých e-shopech), interní DVDRW, výdrž a kvalita zpracování) / cena
Poraďte, pls!
PS: konkrétně mi jde o tyto modely:
FS Amilo PRO V3205
Lenovo 3000 V100
FS Amilo PRO V3205 vs. Lenovo 3000 V100
FS Amilo PRO V3205 vs. Lenovo 3000 V100
Naposledy upravil(a) Hokus dne 25 říj 2006 10:23, celkem upraveno 1 x.
byl jsem zmaten oním modelem z předchozího příspěvku, kde je psáno "optická mechanika - NE"
jinak u HP se mi zdá limitující 2xUSB - to je podle mého málo... Když vezmu v potaz, že v jednom se usídlí externí HDD/flash disk, tak jedno volné USB je asi málo... to by se pak muselo řešit USB hubem... takže je zas o čem přemýšlet...
Avšak zas na druhou stranu, nevypadá zas tak špatně
Jen se dostává do ceny ASUSu, takže to by pak vypadalo, že nevybírám ze dvou NB, ale ze čtyř

jinak u HP se mi zdá limitující 2xUSB - to je podle mého málo... Když vezmu v potaz, že v jednom se usídlí externí HDD/flash disk, tak jedno volné USB je asi málo... to by se pak muselo řešit USB hubem... takže je zas o čem přemýšlet...
Avšak zas na druhou stranu, nevypadá zas tak špatně

Jen se dostává do ceny ASUSu, takže to by pak vypadalo, že nevybírám ze dvou NB, ale ze čtyř

Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“