LCD z NTB K PC?

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
Pokec

LCD z NTB K PC?

Příspěvekod Pokec » 26 lis 2007 19:54

Jak připojit LCD z NTB k PC ?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 26 lis 2007 21:03

Predas ho a kupis si nove LCDcko.

Technicky by si musel navrhnut novy plosny spoj, pridat nan potrebne suciastky (nejaky cip, ktory to bude prekodovavat atd.) a cele to ozivit. LCD v NB pouziva totiz uplne iny system nez LCD k PC. Takze to nepojde.

C

Pokec

Příspěvekod Pokec » 26 lis 2007 22:31

CeCo

Příspěvekod CeCo » 26 lis 2007 23:16

Problem je v tom, ze tie panely pouzivaju este stary VESA konektor. Po novom sa uz pouziva Low-voltage differential signaling, ktory je navyse bud 1 kanalovy alebo 2 kanalovy. Musel by si teda rozoberat notebooky a dufat, ze najdes zrovna tolko-tolko kanalovy vystup (nehladiac od toho, ze sa moze vyuzivat vlastna zbernica k invertoru.

C

Pokec

Příspěvekod Pokec » 26 lis 2007 23:24

škoda že to nejde,chtě jsem displej použít na toto http://www.allinbox.com/allinbox.htm

Rexy

Příspěvekod Rexy » 27 lis 2007 00:09

to Pokec

oni to tam rvou komplet - displej i s odpovidajici original elektronikou, ty si to ztezujes hned na zacatku.
ale napadlo mne mas tak velkou cocku? to je nejakej kondenzor, no mozna nekde ve skole by se dal sehnat ze staryho episkopu, dost uz toho zlikvidovali...

Pokec

Příspěvekod Pokec » 27 lis 2007 16:37

Mám možnost sehnat všechno co se týče optiky velice levně právě z Meotaru. Mám funkční LCD z NTB ,tak jsem doufal že to nějak půjde. No škoda:-( :(

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 27 lis 2007 17:40

určitě to jde. Ale nebude to jednoduchý. :wink:
tento účet již není aktivní.

Pokec

Příspěvekod Pokec » 27 lis 2007 19:53

Jo jde to,ale chce to převodník a ještě něco-hodně peněz http://store.earthlcd.com/

Rexy

Příspěvekod Rexy » 27 lis 2007 20:51

to Pokec

no vidim, ze to myslis dost vazne, tak az to bude, tak se ozvi s dojmama :)

Pokec

Příspěvekod Pokec » 01 pro 2007 13:15

O5 jsem si potvrdil že když se chce tak všechno jde.V tomto případě se vynaložené finanční prostředky dají použít na daleko levnější řešení daného problému.Děkuji všem kteří reagovali na můj dotaz. :)

Pokec

Příspěvekod Pokec » 01 pro 2007 15:39

Dal by se použít LCD z videokamery :?:

Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“