Jak rozebrat NB...
Jak rozebrat NB...
Cauvec,mam mensi problem,potrebuju vycistit NB(Acer TM 8004LMi) ale newim jak ho rozdelat(jak se do nej dostat)odsroubuji vsechny srouby ze spoda NB a i 3 sroubky ktere jsou na boku ale to zadni viko mi furt proste nejde dat dolu,nekde to drzi a ja newim kde...díky za ,,help´´
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Coz o to, rozebrat jde vsechno, ale dokazase to pak dat zase do kupy? Pripomina mi to jednu trpkou zkusenost s jednou digitalni hrou myho kamose v uplne rannem detstvi ....
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
male OT, ale taky o rozebirani
kamos dostal od babky stary radio.
normalne hralo, ale melo vepredu to platno nejaky posrany od much a zapraseny (myslim prachem)
tak ho prines k nam, abysme na to byli dva.
obratil ho a povolil asi 6 šroubku na takovym tenkym prkynku s dirkama co tam bylo, ale neslo to ven, tak vysrouboval jeste ctyri mensi na kraji.
pak neco hrozne bouchlo, tak se leknul a prevratil to radio honem zpatky -takze to 3-kilovy trafo spadlo zase dolu a rozflakalo nejakou lampu.
to jsme zjistili, kdyz konecne oddelal to prkynko, ktery drzelo jeste na jednom sroubu, kterej byl jeste zaplombovanej - to radio nikdy nikdo od 2. svetovy nespravoval, az ted kamos.
jak rika maxxz, chce to trochu trpelivosti a praxe.
kamos dostal od babky stary radio.
normalne hralo, ale melo vepredu to platno nejaky posrany od much a zapraseny (myslim prachem)
tak ho prines k nam, abysme na to byli dva.
obratil ho a povolil asi 6 šroubku na takovym tenkym prkynku s dirkama co tam bylo, ale neslo to ven, tak vysrouboval jeste ctyri mensi na kraji.
pak neco hrozne bouchlo, tak se leknul a prevratil to radio honem zpatky -takze to 3-kilovy trafo spadlo zase dolu a rozflakalo nejakou lampu.
to jsme zjistili, kdyz konecne oddelal to prkynko, ktery drzelo jeste na jednom sroubu, kterej byl jeste zaplombovanej - to radio nikdy nikdo od 2. svetovy nespravoval, az ted kamos.
jak rika maxxz, chce to trochu trpelivosti a praxe.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“