Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty bys nam moh treba zase latinsky napsat vsechny tipy zhoubnych nadoru prsu, ne?
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Copak tady krucinal nejsou nejaky normalni lidi se slusnejma zivotnima hodnotama ? ....
sirius1983: Co to je normalni matika a co to je "tohle" ?
Rexy: Tak co bude s tou kontrolou, potrebuju to odeslat ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
to Warp10
chtel jsem vas usetrit pane kolego, ale kdyz si o to rikate
- pouzivat Passarino-Veltmanovy funkce k vypoctu obycejneho Higgsovu bosomu !
pane kolego, nenechte se vysmat, to byste u mne neudelal ani semestralku!
kazdy vi, ze na tyhle triviality staci stare dobre jednosmyckove Feynmanovy integraly se svou aproximaci pro vysoké energie.
lidi v cernu by se vam vysmali uz pred 10-ti lety!
chtel jsem vas usetrit pane kolego, ale kdyz si o to rikate
- pouzivat Passarino-Veltmanovy funkce k vypoctu obycejneho Higgsovu bosomu !
pane kolego, nenechte se vysmat, to byste u mne neudelal ani semestralku!
kazdy vi, ze na tyhle triviality staci stare dobre jednosmyckove Feynmanovy integraly se svou aproximaci pro vysoké energie.
lidi v cernu by se vam vysmali uz pred 10-ti lety!
-
- Moderátor
Warp10 píše:Copak tady krucinal nejsou nejaky normalni lidi se slusnejma zivotnima hodnotama ? ....
Normální matika je podle mě všechno z toho co jsem se kdy na gymplu učil a to končilo někde u integrálů a derivací. Vše ostatní už jde mimo mě. "Tohle" platí pro ten obrázek, co jsi poslal, nevím jak jinak to slušně nazvat...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Rexy: Ok, ja reknu sefovi katedry, ze tady pocitame a publikujeme uplny sracky ...
Tak pouzivat Feynmanovy integraly na vypocet rozpadu Higgse to je opravdu hodne nestandartni zpusob. ... To nedelaj ani ve Star Treku ...
a co teda delas smim-li se zeptat? Vratnyho na Matfyzu?
Tak ono tech 21 tenzorovych integralu ti Matematica s FeynCalcem spocita za pul hodiny pomoci Passarina Veltmana, ale asi by bylo byvalo lepsi tom pocitat mesic v ruce ...
Moc to s tema popularnima knizkama o fyzice neprehanej ...
sirius1983: Tal kazdemu soudruhovi dle jeho gusta ... ja se zase nerad ucim o hemeroidech ...
Rexy píše:to Warp10
Tak pouzivat Feynmanovy integraly na vypocet rozpadu Higgse to je opravdu hodne nestandartni zpusob. ... To nedelaj ani ve Star Treku ...
Rexy píše:pane kolego, nenechte se vysmat, to byste u mne neudelal ani semestralku!
a co teda delas smim-li se zeptat? Vratnyho na Matfyzu?
Rexy píše:- pouzivat Passarino-Veltmanovy funkce k vypoctu obycejneho Higgsovu bosomu !
Tak ono tech 21 tenzorovych integralu ti Matematica s FeynCalcem spocita za pul hodiny pomoci Passarina Veltmana, ale asi by bylo byvalo lepsi tom pocitat mesic v ruce ...
Moc to s tema popularnima knizkama o fyzice neprehanej ...
sirius1983: Tal kazdemu soudruhovi dle jeho gusta ... ja se zase nerad ucim o hemeroidech ...
to Warp10
ty si o sobe dost myslis, vid?
samozrejme, ze to byl ode mne jen blabol, ktery jsem zplodil za 3 minuty po prohlidnuti par stranek na netu - mimochodem, takhle to dela dost poradcu politiku, jenomze ja to delal jen pro legraci.
nemam nejmensi potrebu delat chytryho ve vecech kterejm vubec nerozumim a hlavne je nepotrebuju.
i tak mne tesi, ze ti to stalo za to mi to nejak vyvracet, ze jsem nebyl uplne mimo misu
ale nechtel jsem se te dotknout, myslel jsem ze to vezmes jako legraci...
ty si o sobe dost myslis, vid?
samozrejme, ze to byl ode mne jen blabol, ktery jsem zplodil za 3 minuty po prohlidnuti par stranek na netu - mimochodem, takhle to dela dost poradcu politiku, jenomze ja to delal jen pro legraci.
nemam nejmensi potrebu delat chytryho ve vecech kterejm vubec nerozumim a hlavne je nepotrebuju.
i tak mne tesi, ze ti to stalo za to mi to nejak vyvracet, ze jsem nebyl uplne mimo misu
ale nechtel jsem se te dotknout, myslel jsem ze to vezmes jako legraci...
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“