Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- Moderátor
No mě takovéto další zpřesnění hodnocení přijde zbytečné, už tak mám pocit, že je někdy těžké odlišit dvojku od jedničky nebo od trojky a nedokážu si představit, jak bych se jako zkoušející rozhodoval mezi třeba 2- a 3...
Já žádný alkohol nechci, učím se jak drak, další státnice je už v dohlednu...
Já žádný alkohol nechci, učím se jak drak, další státnice je už v dohlednu...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
sirius1983: Tak to bych nerekl, zrovna rozdily mezi 1,2,3 jsou dost poznat, to ze je to jeste sirsi spektrum je to navic plus pro studenta, ze je snazsi dosahnout aspon na D (2-) ... ve vetsine pripadu by totiz student jeste za hodnoceni (123/ABC) zrejme byl v trojce. A trojka je proste trojka... ani se za to neuznavaj zkousky
-
- píše často
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Nevsimol som si ziadny vaznejsi nedostatok piska iba pri spustani(Aj to pomerne slabo) po nabehnuti OS je to OK ,klavesnica sa prehyba ale to je skor vec zvyku(Pisanie na nej ) a inac nic co by mi vadilo...
Som chory ked mi bude lepsie tak si tam dam svoj WD 320GB 7200RPM a recovery XP...Zatial bezim na Vistach...
Inac uz ubehli dva tyzdne co mam ASUS v servise a zatial sa nic nestalo(nikto sa neozval) ziadal som o odstupenie od zmluvy
Som chory ked mi bude lepsie tak si tam dam svoj WD 320GB 7200RPM a recovery XP...Zatial bezim na Vistach...
Inac uz ubehli dva tyzdne co mam ASUS v servise a zatial sa nic nestalo(nikto sa neozval) ziadal som o odstupenie od zmluvy
-
- Moderátor
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“