polo píše:Ja mam taku zvlastne prazdnu naladu vela veci sa na mna ruti a mne je to cim dalej viac jedno...
No, tak to je normální depka. Tady teď jednu mám poslední týdny. Celý problém je docela prostý - "něco" není v pořádku a já zvažuju, že půjdu na určitou operaci. Problém je v tom, že bez operace by mohly přijít nějaké další komplikace s ní mi zas nikdo nezaručí, že jí projdu bez újmy... aby tu pak ode mě ještě vůbec byly nějaké recenze

. Tohle mě momentálně trápí - za tím stojí i menší frekvence psaní článků na blog a vůbec aktivita kolem notebooků je teď mnohem skromnější. Myšlenky se naopak snažím zahnat různýma nahodilýma aktivitama (přes víkend jsem odjel do zahraničí bez ani jednoho ze 3 notebooků do míst, kde mi nějaký internet mohl být v pr*eli). Chodím teď třeba pravidelně plavat a začal jsem dokonce pravidelně navštěvovat posilovnu*. Asi teď trochu utíkám od zaběhnutých kolejí mého života.
*) Tu jsem si hodně oblíbil díky lidem, kteří tam chodí. Není to jako na IT fórech - tam jsou lidi neskutečně v pohodě, přátelští a schopní nezjištně pomoci. Navíc se tam můžu bavit o tématech, která jdou mimo počítače. Můj "kolega" odtamtud třeba lítá s větroněm a bude dělat zkoušky na vojenskýho pilota (na stíhačku). To jsou pak taky docela zajímavý debaty při poznávání tak odlišných životů.
swarm - blog:
http://notebookblog.czApple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)