Sakra chlape. V půl devátý ráno začínat tímhle to může fakt jen vágusDamianus píše:ja taky a vsem co si budo prat prosim barmane me absinth a dvojty taky cukr lzicku a zapalovac
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Sakra chlape. V půl devátý ráno začínat tímhle to může fakt jen vágusDamianus píše:ja taky a vsem co si budo prat prosim barmane me absinth a dvojty taky cukr lzicku a zapalovac
mivlak píše:drsné jak cip, ale my jsme se ženou uvažovali, že bysme tamtím směrem jeli, ale naštěstí jsme byli unavení a usnuli doma... pak se probudíme, běží televizní noviny a tam srazily se tramvaje... ty vole beztak tam byl někdo koho znám...když jsem byl mladší, tak jsem tam kousek dál bydlel...a ten řidič co vyjel z Vřesiny a nepočkal na křižování, musí být pěkný kokot...
mivlak píše:alfah4ns píše:drsne, dneska se v Ostrave srazily 2 tramvajky... tak to jsem si hned musel dat neco tvrdsiho...![]()
drsné jak cip, ale my jsme se ženou uvažovali, že bysme tamtím směrem jeli, ale naštěstí jsme byli unavení a usnuli doma... pak se probudíme, běží televizní noviny a tam srazily se tramvaje... ty vole beztak tam byl někdo koho znám...když jsem byl mladší, tak jsem tam kousek dál bydlel...a ten řidič co vyjel z Vřesiny a nepočkal na křižování, musí být pěkný kokot...
swarm píše:Sakra chlape. V půl devátý ráno začínat tímhle to může fakt jen vágusDamianus píše:ja taky a vsem co si budo prat prosim barmane me absinth a dvojty taky cukr lzicku a zapalovac.
swarm píše:Sakra chlape. V půl devátý ráno začínat tímhle to může fakt jen vágusDamianus píše:ja taky a vsem co si budo prat prosim barmane me absinth a dvojty taky cukr lzicku a zapalovac.
tak domam mam flasku a toho 80% a ta padne tak za 2 mesice proste mi to chutna nomobilcarl píše:jestli takhle chlastáš absinthy jak píšeš, tak se nedivím, že máš ty svý zdravotní problémy o kterých si psal. Dyt to by zabilo i rusa..
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů