Notebook po vyčištění nefunguje
Notebook po vyčištění nefunguje
Ahoj, mám 2 roky starý NB (Acer Aspire 3003WLMi). Včera jsem se rozhodl, že ho vyčistím, protože se přehříval a začínal být dost hlasitý. NB jsem rozmontoval (asi víc než jsem měl), vyluxoval a pak zase složil. Bohužel po zapnutí NB se neděje vůbec nic. Jediné, co jeví známky života na NB, je dioda, která se rozsvítí po připojení NB do el. sítě. Tuším, že to muže být asi čímkoliv, ale treba se mýlím. Prosím o radu. Děkuji Michal
nejspíš zkratoval, přeskočil nějaký výboj statické elektřiny, nejspíš určitě, protože vyluxovávat se to nemá.. takže nezbývá než šetřit na nový ntb případně jestli je ještě v záruce ho reklamovat, v servisu nepoznají co si s tim dělal.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
ide to pripojit na normalni SATA kabel takze ziadni suplik len to tam strc..
Samozrejme pokial mas v desktope SATA radic a odpovedajuci kabel...(a samozrejme aj v booku sata disk)
Inac si v cene od 250Kc mozes kupit externi ramcek a strcit to donho potom uz jednoducho cez USB...(to ide aj pri SATA ci PATA)
Samozrejme pokial mas v desktope SATA radic a odpovedajuci kabel...(a samozrejme aj v booku sata disk)
Inac si v cene od 250Kc mozes kupit externi ramcek a strcit to donho potom uz jednoducho cez USB...(to ide aj pri SATA ci PATA)
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“