Gogo: Videl jsi nekdy v posledni dobe PDAcka? Jejich ceny, parametry, hardware a tak? Tak si urcite vsimnes, ze cena je minimalne takova jako tenhle minibook, samozrejme s horsim displejem, bez klavesnice a horsim systemem, jelikoz mit tam nejake mobilni Windows, to je utrpeni. A nainstalovat tam jiny byva obcas velky problem, tady by to takovy problem nebyl... a jinak ten procesor zas tak slaby neni, nejdriv si o nem neco zjisti.
Cena? No zajima me podle ceho ji hodnotis... tenhle stroj a ani zadne podobne se zde ve velkem neprodavaji, takze cena samozrejme nemuze konkurovat velkym distributorum, kteri sem dovazeji Eee, AspireOne apod., ale taky neni nejak priserne prestrelena, normalne je totiz cena do 200$, tak si to spocitej. V CR sezenes akorat tak prave ty Atomy, Celerony a uplne na okraj nejake VIA reseni, to vse stale ale o neco draze i nez tuhle raritku na Aukru. Ja tu samozrejme nepisu, ze bych si to letel koupit, ale to vase placani mi vadi, pomalu o tom nic nevite, a uz tu litaj kecy jako nepovedeny psaci stroj, tetris, displej lepsiho mobilu, slaby procesor.
Do 2000,-

je videt, ze rozhovor s tebou ma velky smysl a hodne problematice rozumis... do 2000,- znamena cena pod 100$ ... to ani OLPC ktere melo mit takovou cenu, pri maximalnim setreni neuspelo.
S nejakym ARM procesorem a podobnymi parametry nejspis prijde to nove Lenovo "Yoga"... uvidime co reknete na nej.