Příspěvekod jeffers » 26 zář 2011 09:42
Dobrý den,
mám doma 2 dny starý MacBook Pro a už jsem ho stihl pokazit. Popsal bych to asi takto. 1.den, když jsem ho měl doma tak jsem si chtěl vyzkoušet jak funguje BootCamp, protože jsem do budoucna plánoval, že Win7 časem budu muset nahrát. Tak jsem jen tak nezávazně pustil BootCamp, ten po mě chtěl prázdné DVD, které jsem vložil a počítač na něj NĚCO nahrál/vypálil. Po té jsem BootCamp vypnul a MacBook používal normálně dál. Na druhý den jsem zapl iTunes, které se mě zeptalo, zda nechci stáhnout aktualizace, dal jsem že ano, pak jsem aktualizaci nainstaloval a poté byl požádán o restart počítače. Tak jsem Maca restartoval a poté mi naskočila černá obrazovka, že : ,, No Boot Disc detected", tak jsem nad tím nějakou dobu přemýšlel a nakonec usoudil, že to bude asi dohra včerejšího pokusu s BootCampem a tak jsem nainstaloval jediný Windows, který jsem měl doma a to XP Home Premium. Nainstaloval jsem ho na disk se jménem BootCamp, instalace proběhla v pořádku, XPčka fungujou. Jenže když zapnu Mac, tak při volbě operačního systému se mi zobrazí možnosti : 1. Win XP Home , 2.Neznámý operační systém na jednotce C: . Samozřejmě, že když zkusím možnost číslo 2. tak mi obrazovka vyhodí: ,,Non-system disk, Press any key to reboot" . Dále jsem samozřejmě zkoušel použít DVD, které si po mě BootCamp na začátku vyžádal, ovšem ani toto nepomohlo. A tak se ptám, nemáte někdo prosím nějakou radu ??? Nejlépe abych s tím nemusel do servisu...?