Dobry den,
je zde nějaký zběhlý uživatel Macbooku - nejlépe architekt a fotograf v jednom?
Je Macbook vhodný pro tato odvětví, aby zvládl různé programy - např. Photoshop, AUTOCad, ArchiCad, 3DSMax, Rhino atd.?
Díky
MacBook Pro?
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
teda nemam mb pro, ale planujem vymenu nb a medzi kandidatmi je aj mb pro, myslim ze ako fotograf by si nemal mat problem s vyberom sw - lightroom, capture one - http://www.phaseone.com/comparison - myslim ze aj darktable, co je free soft. myslim ze samotne apple ma tiez sw na spracovanie fotografii, psko nurcite nie je problem, autocad myslim ze je tiez na os x.
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
vsetky tie vymenovane SW maju v sucasnoti verzie pre OS X. treba kontaktovat support ci je mozne so sucasnou licenciou pre Windows pouzit verziu pre OS X. Ak bude treba kupit nove licencie tak sa moze nakup Macbooku vyrazne predrazit (v konecnom dosledku mozu nove licencie pre iny operacny system stat viac ako samotny novy macbook).
co sa tyka hardware tak na taketo vyuzite podla mna ma zmysel uvazovat len o 15" a 17" Macbookoch Pro. 13" maju v sucasnosti slabu grafiku a nizke rozlisenie. 13" Air ma zas nizky vykon.
aj tak si ale myslim, ze za rovnake peniaze dostanes v Macbooku nizsi vykon ako vo workstation notebooku s Quadro alebo FirePro grafikou (napr. HP Elitebook 8560w/8570w/8760w/8770w alebo Dell Precision) ale tie budu min o pol kila tazsie ako Macbooky s rovnakou uhloprieckou.
co sa tyka hardware tak na taketo vyuzite podla mna ma zmysel uvazovat len o 15" a 17" Macbookoch Pro. 13" maju v sucasnosti slabu grafiku a nizke rozlisenie. 13" Air ma zas nizky vykon.
aj tak si ale myslim, ze za rovnake peniaze dostanes v Macbooku nizsi vykon ako vo workstation notebooku s Quadro alebo FirePro grafikou (napr. HP Elitebook 8560w/8570w/8760w/8770w alebo Dell Precision) ale tie budu min o pol kila tazsie ako Macbooky s rovnakou uhloprieckou.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 19 črc 2012 15:24, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8