Chci si koupit MacBook, 80GB..
chtela bych tam pak mit ale Windows, udela mi to nekdo? Nebo je ten jeho system od apple adaptabilni s windowsem, kdyz treba odeslu nejaky soubor? da se tam pak nainstalovat napr. icq, nebo skype a ruzne programy, je tam wifi?nerozumim tomu a hodne me to zajima a chci to vedet, nez si to koupim, dekuju ze odpovite. Nikola
Macbook
Na macbooky s Intel procesory se dá normálně nainstalovat Windows ovšem stejně se notebook kupuje s OSx ke kterému se potom dá doinstalovat windows. Nějaké specializovan firmy jestli to dělají nevim, ale myslím, že po domluvě vám to udělají v servise. Každopádně Macbook Wifi má tak proč by nešla. Pod Woknama ti jistě ICQ, Skype půjde pod mac osx myslím skype i icq jsou a pokud ne mají alternativy. Skype pro OSx je. ICQ nevim ale alternativu mít bude.
tento účet již není aktivní.
-
- občas něco napíše
Je otázkou, proč chcete cpát do maca wokna? Pokud jen proto, že se bojíte nového OS, tak Vám zaručuji, že se nemáte čeho bát. Já jsem taky přecházel z woken a v MacOsX jsem se naučil pracovat (základy) během cesty domů. Jinak co se týče ICQ, tak tam není problém, skype jsem nezkoušel sehnat.
MacBook Pro 17" 1920x1200
Skype na MacOS normálně je přímo na stránkách www.skype.com a funguje bez problémů