Warmer: Ten navod na blikajici LEDku je o par stran dozadu - od Entropy. Crackling audio se jeste stale resi - kazdemu zabere neco jineho. Me to taky nezmizelo uplne - jednou dvakrat za den tam preskoceni je (moc me to netrapi, ale kdyz bude reseni, pujdu samozrejme do toho). Procti si toto
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=297054 a neco z toho ti treba zabere.
Tak a dal jsem zjistil, ze to piskani oproti staremu FSC je znacne. FSC pisklo jen pri startu Wndowsu a pak bylo ticho. Reseni pres RM Clock je sice ucinne, ale ubere 3/4 behu na baterii. A hadejte, co se stalo, kdyz jsem na FSC nahodil Visty - piska jak svina. Nevim cim to je, ale je to tak. Pokud to nevyresim dostupnymi metodami, tak si necham vymenit desku.
Jo a uz mam objednanyho techniika, pac jsem nasel, ze v pravym dolnim rohu je tmavsi mistecko..Je to sice maly, ale je tam (na FSC jsem mel nerovnomerny podsviceni tez, ale tam se se mnou nebabrali - zminil jsem to pri prvni reklamaci, ale jen se pousmali). Zaplat panbuh, ze jsem podruhe nevstoupil do levnych multimedialnich vod.
Kurna EDIT: Vymenil jsem opet disk za stary 5400ot. WD a Dell nepiska - otazka je, jestli je to diky spotrebe, ci co, ale to je jedno. Asi si tam necham ten 5400ot a do modular bay narvu disk druhy.
A abych jeste upravil svou lez, kterou pisu o par stran pred. Spodni kryt je uchycen fakt jen jednim sroubem - neni jich tam pet, ani sest.. Ty jsou videt jen skrz ten spodni kryt, ale nedrzi ho - primarne jsem si myslel, ze ano - tak za tuhle mylku se omlouvam... A fakt je, ze ten spodni kryt by mohl byt pripevnen mnohem lepe. Na to ze cely zbytek notebooku mi prijde co do pevnosti lepsi jak T500, to timto pokazili. Jak ho furt sundavam a nandavam, mi z toho zacal rezonovat, takze musely pomoct zlate ceske rucicky a kousek izolacni pasky..
Jo a na to audio je tu jeste jedno reseni
https://www.pcplus.cz/Default.asp?cls=s ... stiid=3531 ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja to neplanuji, pac mi preskoceni jednou, dvakrat za den nevadi..