tak jako xp vs vista u mě jasně vedou xp ... do ted jedu na xp 64,
rád bych linuxi ale bohužel s nima neumim a nemám dost trpělivosti se s nima ted učit.
7 jsou dobré minimálně ta beta byla rychlá, můj stolní pc dostal 8,2 průměr bez disku s diskem jsem měl staženo na 2,1 nebo kolik to bylo přesně ... protože mám jenom F1 disky ... a podle 7 je přenosovka 95 mega málo ... tak jsem zvědavej jakej disk by měl 8+
NB DELL Studio XPS 16" W-LED, P8400, 320GB, 3GB, ATI, V
mozna ssd disky v raid poli
co se tyce externiho displeje, wuxga a pod. to utahne bezproblemu, pokud je tam digitalni vystup, nebude ani zadny problem s kvalitou signalu
jinak k displeji - zalezi, co na nem budes delat, pokud hrat hry a psat na icq, tak je lepsi nizke - hry ti i tak nepojedou na vysoke a na ice je priplaceni za fullHD zbytecne vyhozene penize
pokud delat s grafikou, cad systemama, a mozna i ten office (velke tabulky - parada, dva listy dokumentu vedle sebe - parada), sel bych do fullHD displeje.
na filmy bude taky fullHD lepsi, i kdyz nebudes koukat jen 1080p filmy, proste celkove - kvalita podani barev bude u toho 1080p lepsi nez u 720p
jinak na tu grafiku bude samozrejme nejlepsi externi displej...
no a jestli budes nakonec napojovat externi, mozna se dostanes i do faze, ze budes pouzivat oba displeje soucasne (taky jsem si rikal, ze to je blbost, parkrat zkusil - parada, kamos se mi smal, zkusil - neda dospustit, atd...), napr. kdyz treba neco delas, na externim velkem displeji se hrabes v materialech a na druhem pracujes
co se tyce externiho displeje, wuxga a pod. to utahne bezproblemu, pokud je tam digitalni vystup, nebude ani zadny problem s kvalitou signalu
jinak k displeji - zalezi, co na nem budes delat, pokud hrat hry a psat na icq, tak je lepsi nizke - hry ti i tak nepojedou na vysoke a na ice je priplaceni za fullHD zbytecne vyhozene penize
pokud delat s grafikou, cad systemama, a mozna i ten office (velke tabulky - parada, dva listy dokumentu vedle sebe - parada), sel bych do fullHD displeje.
na filmy bude taky fullHD lepsi, i kdyz nebudes koukat jen 1080p filmy, proste celkove - kvalita podani barev bude u toho 1080p lepsi nez u 720p
jinak na tu grafiku bude samozrejme nejlepsi externi displej...
no a jestli budes nakonec napojovat externi, mozna se dostanes i do faze, ze budes pouzivat oba displeje soucasne (taky jsem si rikal, ze to je blbost, parkrat zkusil - parada, kamos se mi smal, zkusil - neda dospustit, atd...), napr. kdyz treba neco delas, na externim velkem displeji se hrabes v materialech a na druhem pracujes
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Prostě větší rozlišení znamená větší plochu a vo tom to je A počítej s tím že na 720p budeš mít málo místa, otevřeš si např. total commander, firefox, icq a winamp a máš problém se proklikat oknama. Aspoň já to tak teď mám, takže se na 1080p opravdu těším.
V práci mám 2x19" lcd a je to super. Už bych bez toho nemohl pracovat.
V práci mám 2x19" lcd a je to super. Už bych bez toho nemohl pracovat.
3r NBD a vyssi je u dellu mezinarodni, pokud je onsite sluzba dostupna v sk (jakoze je), mel bys ji automaticky mit i ty
no z moji hlavy to neni
jinak nekteri rikaji, ze neni problem ani s 1rocni NBD u dovezeneho zbozi z anglie... prase se v tom vyzna... spise jsou vsechno jen "zarucene overene informace"
pro jistotu si radsi zavolej na infolinku dellu, meli by to vedet
jinak 3r NBD byva u dellu u nas uz jako standartni zaruka, tak mozna proto, pac vetsinou dovezene modely ze zahranici (UK, USA) mivaji nekdy kratsi
jinak nekteri rikaji, ze neni problem ani s 1rocni NBD u dovezeneho zbozi z anglie... prase se v tom vyzna... spise jsou vsechno jen "zarucene overene informace"
pro jistotu si radsi zavolej na infolinku dellu, meli by to vedet
jinak 3r NBD byva u dellu u nas uz jako standartni zaruka, tak mozna proto, pac vetsinou dovezene modely ze zahranici (UK, USA) mivaji nekdy kratsi
prave dnes som si presiel zopar obchodov s pocitacmi... v kazdom obchode ma huckali na nieco ine... asi najviac ma nahovarali na asus.... a ked som im povedal ze chcem taky dell aky chcem, tak sa smialy so mna, ze dell neni rozsireny na slovensku a je zbytocne predrazeny, hovorili, ze ten servis je len reklama a ze nesom jadrovy fyzik, aby som potreboval take nieco... neviem co si mam o tom mysliet... ale aj tak som nakloneny stale ku dell notebookom... osoben si myslim, ze je to symbol svetovej kvality...