tomasoft píše:Derdekea píše:Někdy když si prohlížím stránky myši a na touchpedu projedu prstem odshora dolů (všimla jsem si, že po okraji), tak se na stránce zvětší rozlišení. Vůbec nevím, jak to změnit zpět, takže stránku zavřu... Taky se mi dneska ráno stalo, že jsem probudila notebook z hibernace a zvýšil se mi zvuk na maximum (jakoby to bylo seklý, ta ikonka svítila dál a nešlo to zastavit). Bylo to na restartování... Takže takovej dotaz na uživatele tohoto ntb (popřípadě jen Visťáků): je to normální?:-)
Normalni to neni, ale u rady Studio se to da uz asi povazovat za "vlastnost" . Sam mam druhy kus 1537 a dela to samy. Na community.dell.com http://community.dell.com je plno prispevku na toto tema. Je to HW zavada nezavisla na nainstalovanem OS. Po zapnuti, ci probuzeni z hibernace se rozsviti tlacitko eject na nekolik minut a bd-rom/dvd mechanika se nekolikrat snazi vysunout disk, ktery tam neni. Nekdy to taky, jak pises, zvysi hlasitost na maximum a k tomu sviti odpovidajici tlacitko. Je to teplotne zavisle - udela to jen, kdyz je nb studeny. Pokud by to delalo casto, tak je nejlepsi ten panel asi odpojit.
Dělá to pouze poté, co ho zapnu (tzn. jenom z úplného vypnutí, hibernace ne). Před chvilkou jsem ho zapínala (po vypnutí) a totéž. Zvuk se zvyšoval a asi po dvou minutách to samo přestalo.