Drivery na Bluetooth Peripheral Device
Zdravim, poradil by mi nekdo proc po sparovani s Nokii se mi zalalo toto "nezname" zarizeni ukazovat ve spravci zarizeni ? Udelal jsem i reinstalaci Dell wireless 370 bluetooth minicard - ale nepomaha to. Nemate s tim nekdo zkusenost ? Jedna se o new NTB, prvni parovani BT device. Dik
DELL Studio 1537 / C2D T5800/ 15.4" WXGA+ TL LED/ 4GB/ A3450 256MB/ 320GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ HDMI/ VIS HP
Mám stejný problém
Ahoj,
přesně to samý mi dělá taky. Mám stejnej notebook jako ty a pokaždý když v něm zapnu bluetooth, tak to chce ovladače na bluetooth peripheral device. Nikde jsem je nenašel a reinstalace ovladače na tu bluetooth minicard, nebo co to je, nepomohla. Jestli někdo víte co s tim tak prosim napište
přesně to samý mi dělá taky. Mám stejnej notebook jako ty a pokaždý když v něm zapnu bluetooth, tak to chce ovladače na bluetooth peripheral device. Nikde jsem je nenašel a reinstalace ovladače na tu bluetooth minicard, nebo co to je, nepomohla. Jestli někdo víte co s tim tak prosim napište
Pavel K.
Jinyk BT jede naprosto bez problemu, takze sem Vistam nakonec rekla at se na ten driver neptaji a je klid ....
... akorat to "straci" v prehledu HW
... akorat to "straci" v prehledu HW
DELL Studio 1537 / C2D T5800/ 15.4" WXGA+ TL LED/ 4GB/ A3450 256MB/ 320GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ HDMI/ VIS HP