Dobrý den,
pořídil jsem tento notebook s NVIDIA® Quadro NVS 135M a nejsem schopen připojit 19" monitor přes VGA. Jediné co se mi povedlo je naklonovat starší CRT displej a ani u něj mi nejde nastavit je tak, aby se mi zvětšila pracovní plocha (tzn. dva monitory vedle sebe). Je na to nějaký speciální fígl? Mám XP a ovladače stažené z dellu.
Díky moc.. B.
Nastavení grafiky d630 na externí monitor..
dole v liste vedle hodin bys mel mit nvidia settings, klikni tam pravym tlacitkem, v polozce "nView display settings" mas pak volby:
dual view
clone
single display
treba mit zapnuty dual.
nastavit pak jednotlive monitory (jejich vzajemnou polohu a rozliseni) muzes uz normalne pres nastvaeni zobrazeni, kdyz kliknes pravym na pracovni plochu
(tam je u jednoho z monitoru zakrtle "rozsirit plochu na tento monitor" u druheho "pouzit jako primarni monitor"), popripade si uplne otevri ten nastroj od nvidie a vse ćhno by melo jit nastavit tam
dual view
clone
single display
treba mit zapnuty dual.
nastavit pak jednotlive monitory (jejich vzajemnou polohu a rozliseni) muzes uz normalne pres nastvaeni zobrazeni, kdyz kliknes pravym na pracovni plochu
(tam je u jednoho z monitoru zakrtle "rozsirit plochu na tento monitor" u druheho "pouzit jako primarni monitor"), popripade si uplne otevri ten nastroj od nvidie a vse ćhno by melo jit nastavit tam
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
taky jsem s tim maturoval, myslim, ze mi to zaclo behat nejprve na nejakem nizkem rozliseni, pak teprve s emi podarilo zapnout dual a az pake teprve nejak dat dokupy ruzna rozliseni na obou displejich.
od te prvni konfigurace mi to ale jede normlane....
btw. jeste me napadlo... jaky mas displej na dom dellu, ono jetsli neni potiz v tom, ze mas treba 1440x900 a ve vychozim konfigu se tam grafika snazi protlacit toto rozliseni a monitopr ji to nechce vzit, pac 19 ma tusim 12neco x1024
zkus to v nizsim rozliseni (treba jen xga), nejak to rozbehat, pak teprve dat do dualu a az pak upravit zpatky rozliseni
od te prvni konfigurace mi to ale jede normlane....
btw. jeste me napadlo... jaky mas displej na dom dellu, ono jetsli neni potiz v tom, ze mas treba 1440x900 a ve vychozim konfigu se tam grafika snazi protlacit toto rozliseni a monitopr ji to nechce vzit, pac 19 ma tusim 12neco x1024
zkus to v nizsim rozliseni (treba jen xga), nejak to rozbehat, pak teprve dat do dualu a az pak upravit zpatky rozliseni
Zdravím, tak u mě to funguje tak že pokud k NB připojím cokoliv externího (monitor, projektor) tak automaticky naběhne možnost nastavení. A co se týká rozlišení, tak to se nastavuje na ten druhý monitor( projektor) podle potřeby.
Acer TravelMate 4101 LMi už nikdy více| Dell Latitude D630 konečně pořádný NB
no mi to pri prvnim pripojeni externiho monitoru na dual nenastavilo hned spravne, musel jsem manualne priradit externimu wsxga+ a primarni a notebooku wxga+ sekundarni