Dell Studio 15 a 17
Také jsem již kontaktoval servisní centrum Dell , ale zatím jsme nenalezli uspokojující řešení, které by tu závadu odstranilo a původní firmware, který byl v mechanice původně nahrán prý bohužel není k dispozici, takže zatím mi vždy při zapnutí notebooku mechanika cvaká a cvaká a cvaká než ji to přestane bavit
Takže jsme se konečně s technikem DELL , díky mailové komunikaci , dopátrali příčině mého problému , který jsem zde popisoval dříve , tedy vysouvání disku mechanikou po zapnutí notebooku Problém byl nejspíš v chybě multimediálních tlačítek . Po přehrání novějším firmware byl problém vyřešen a vše pracuje jak má
P.S : Pokud by někdo měl stejný problém , mohu zaslat nový firmware na multimediální panel a návod na jeho instalaci , stačí mi písnout PM , tento firmware se totiž nenachází na stránkách DELL ke stažení , byl mi poslán technikem DELL
P.S : Pokud by někdo měl stejný problém , mohu zaslat nový firmware na multimediální panel a návod na jeho instalaci , stačí mi písnout PM , tento firmware se totiž nenachází na stránkách DELL ke stažení , byl mi poslán technikem DELL
mam otazku na majitelov studia 1537, ked mi ide book len na baterku vobec nefunguje dvd mechanika, nenajde ju system, vysuvanie diskov, proste sa tvari ako keby nebola v booku ani nainsalovana. Ked vsak book dam do siete a nabija sa tak vsetko funguje tak ako ma, viete mi v tomto poradit? Ci je to len nejake nastavenie vo wine alebo je to na reklamacku.
- píše často
Hele borci na kolik se vám vyšplná teplota při nějakém zatížení procesorů? Já jsem se na to dneska díval a nestíhal jsem se divit šlo mi to až na 84 stupňů viz zde: http://ubuntu02.rajce.idnes.cz/tep/
Dell studio 1537
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!