Zdravim,
mate niekto skusenost ze im po viacerych reklamaciach vratili peniaze. Kedysi som mal Acer a po 4 reklamaciach som si vyziadal vratenie penazi a dostal som ich bez problemov do poslednej koruny. Teraz mam XPS M1530, uz som mal reklamovanu nabijacku, graficku kartu a RAM, teraz reklamujem monitor a to mam este v rezerve reklamciu druheho audio vystupu a baterku. Podla zakona v SR mam po 3 reklamacii toho isteho problemu, alebo 4 tej roznej reklamacii narok na vratenie penazi.
Tento notebook bol ale kupeny v Rakuzsku tak neviem...
vratenie penazi od DELL
vratenie penazi od DELL
Dell XPS M1530, Core 2 Duo 2GHz, 3GB Ram, 8600GT, 3D Mark 2006 4467 bodov bez OC..
Mas podle ceskeho zakona pravo (pri nakupu noveho ntb jako spotrebitel) v prvnich 2 letech pri treti stejne nebo ctvrte ruzne zadat vraceni penez.
NBD je "jen" rozsireni, ze oprava probehne misto servisu u tebe a bude to trvat kratsi dobu.
NBD je "jen" rozsireni, ze oprava probehne misto servisu u tebe a bude to trvat kratsi dobu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ahojte.
Mám otázku, platí to čo napísal zivan aj na slovensku?
21.9. 200ý som si kúpil XPS 1330 cez zero.sk.
S notebookom až donedávna neboli žiadne starosti. Bohužiaľ za posledný polrok som reklamoval 3 vady (z toho 2 krát mi odišiel chipset). Dnes mi odišiel chipset do tretice.
Mám tiež 3 roky NTB.
Môžem, či nemôžem žiadať o vrátenie peňazí, ppr. o výmenu notebooku za iný?
Ďakujem
Mám otázku, platí to čo napísal zivan aj na slovensku?
21.9. 200ý som si kúpil XPS 1330 cez zero.sk.
S notebookom až donedávna neboli žiadne starosti. Bohužiaľ za posledný polrok som reklamoval 3 vady (z toho 2 krát mi odišiel chipset). Dnes mi odišiel chipset do tretice.
Mám tiež 3 roky NTB.
Môžem, či nemôžem žiadať o vrátenie peňazí, ppr. o výmenu notebooku za iný?
Ďakujem
Dell XPS M1330 | C2D 1.8Ghz | 2GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD
Hmm, mám tam toto:
BASE WARRANTY - 1 YEAR HARDWARE SUPPORT,
3 YEAR HARDWARE SUPPORT - AT HOME
Popravde, vždy som si myslel, že NTB je predĺženou zárukou. Takže sa s tým asi nebude dať nič robiť, či?
A ešte by som si dovolil jednu otázočku, niekde som počul, že dell kvôli tým chybným chipsetom pridával 1 rok na záruku. Je mi jasné, že by sa jednalo o predĺženú záruku iba k chipsetom, ale na webe ukazuje iba to čo som uviedol hore, žiaden rok navyše, tak neviem.
BASE WARRANTY - 1 YEAR HARDWARE SUPPORT,
3 YEAR HARDWARE SUPPORT - AT HOME
Popravde, vždy som si myslel, že NTB je predĺženou zárukou. Takže sa s tým asi nebude dať nič robiť, či?
A ešte by som si dovolil jednu otázočku, niekde som počul, že dell kvôli tým chybným chipsetom pridával 1 rok na záruku. Je mi jasné, že by sa jednalo o predĺženú záruku iba k chipsetom, ale na webe ukazuje iba to čo som uviedol hore, žiaden rok navyše, tak neviem.
Dell XPS M1330 | C2D 1.8Ghz | 2GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD