Dobry den, mam dotaz ohledne meho notebooku Dell studio 1555. Dovezl jsem si ho z Ameriky, prevedl si zaruku pomoci formulare, vsechno vpohode.
Zacal jsem mit problemy s panty (vrzani, nedovirani atd), na lince dellu mi rekli, ze na tento typ zavady se mi zaruka nevztahuje, protoze "vyrazne neomezuje funkcnost notebooku" a ze tento typ zavad muzu resit jedine opet primo v usa.
Je to mozne, prehledl jsem neco? Myslel jsem, ze kdyz si prevedu zaruku, tak dostanu plnou podporu, ikdyz se jedna jenom o panty.
Diky za vysvetleni a pripadne rady.
DELL ze zahranici - zaruka
Myslím, že pokud převádíš záruku, tak by jsi měl dostat podobnou k té US. V US je mnohem více typů záruk než u nás, tak možná bude problém kvůli tomu převodu. Osobně mám taky NB z US, záruku jsem nepřeváděl a reklamace prošla v pohodě. Na infolince mě jen řekli, že mám typ záruky, která v ČR není ale, že ji akceptují. Jakou záruku jsi měl v US?
Acer TravelMate 4101 LMi už nikdy více| Dell Latitude D630 konečně pořádný NB
no takze aktualni info. kdyz jsem tam zavolal a mluvil s operatorem, tak ten mi sdelil, ze zaruka se na ty panty nevztahuje.
pote jsem psal mejly a natrefil asi na jednoho sdilnejsiho technika, ktery mi bez problemu zadal opravu. nyni mam uz panty vymenene
tkaze rada, dorazejte tak dlouho, dokud nenarazite na nekoho hodneho
pote jsem psal mejly a natrefil asi na jednoho sdilnejsiho technika, ktery mi bez problemu zadal opravu. nyni mam uz panty vymenene
tkaze rada, dorazejte tak dlouho, dokud nenarazite na nekoho hodneho