DELL ze zahranici - zaruka

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
atomyk
občas něco napíše

DELL ze zahranici - zaruka

Příspěvekod atomyk » 26 srp 2009 13:31

Dobry den, mam dotaz ohledne meho notebooku Dell studio 1555. Dovezl jsem si ho z Ameriky, prevedl si zaruku pomoci formulare, vsechno vpohode.
Zacal jsem mit problemy s panty (vrzani, nedovirani atd), na lince dellu mi rekli, ze na tento typ zavady se mi zaruka nevztahuje, protoze "vyrazne neomezuje funkcnost notebooku" a ze tento typ zavad muzu resit jedine opet primo v usa.
Je to mozne, prehledl jsem neco? Myslel jsem, ze kdyz si prevedu zaruku, tak dostanu plnou podporu, ikdyz se jedna jenom o panty.
Diky za vysvetleni a pripadne rady.

Andre_fux
občas něco napíše

Příspěvekod Andre_fux » 28 srp 2009 08:07

Myslím, že pokud převádíš záruku, tak by jsi měl dostat podobnou k té US. V US je mnohem více typů záruk než u nás, tak možná bude problém kvůli tomu převodu. Osobně mám taky NB z US, záruku jsem nepřeváděl a reklamace prošla v pohodě. Na infolince mě jen řekli, že mám typ záruky, která v ČR není ale, že ji akceptují. Jakou záruku jsi měl v US?
Acer TravelMate 4101 LMi už nikdy více| Dell Latitude D630 :) konečně pořádný NB

atomyk
občas něco napíše

Příspěvekod atomyk » 09 zář 2009 22:22

no takze aktualni info. kdyz jsem tam zavolal a mluvil s operatorem, tak ten mi sdelil, ze zaruka se na ty panty nevztahuje.
pote jsem psal mejly a natrefil asi na jednoho sdilnejsiho technika, ktery mi bez problemu zadal opravu. nyni mam uz panty vymenene :)
tkaze rada, dorazejte tak dlouho, dokud nenarazite na nekoho hodneho :)

Zpět na „notebooky DELL“