E6500 baterie místo DVD, jaká?
E6500 baterie místo DVD, jaká?
Chtěl bych si pro moji E6500 pořídit druhou baterii místo DVD mechaniky, nikde jsem ale nenašel o jakou baterii se jedná. Asi by to mohla být tahle http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... u=310-4345 , ale není tam přímo napsáno, že by byla kompatibilní s E6500. Co mám tedy koupit?
na Eckach sa uz bateria miesto mechaniky pouzit neda. mozes si kupit "battery slice" na spodok notebooku ked potrebujes sekundarnu bateriu. http://accessories.euro.dell.com/sna/pr ... =451-10585
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- Moderátor
baterie do ultrabay byla možná pouze u starších latitude D, u nových E již skutečně možná není.
ta slice baterie je ovšem pekelně drahá a podle mě nevýhodná, protože i přes vyšší počet 12 článků má v podstatě stejnou kapacitu jako standartní 9článková baterie, která je lehší a skladnější. Ta slice baterka je jen marketingový tah, aby byly zapojeny dvě baterie současně a mohlo se tedy říct, že notebook pak vydrží oněch proklamovaných 19 hodin.
ta slice baterie je ovšem pekelně drahá a podle mě nevýhodná, protože i přes vyšší počet 12 článků má v podstatě stejnou kapacitu jako standartní 9článková baterie, která je lehší a skladnější. Ta slice baterka je jen marketingový tah, aby byly zapojeny dvě baterie současně a mohlo se tedy říct, že notebook pak vydrží oněch proklamovaných 19 hodin.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Ach jo, že to bude takhle mě nenapadlo... Celkem ostuda, nechápu proč pro Ečka není, vždyť tu DVD stejně nepoužívám, mám ji tam akorát aby tam nebyla prázdná díra a nepadal tam bordel Druhá baterie by byl docela fajn způsob, jak tu díru vyplnit Na battery slice už jsem taky narazil, ale asi nepotřebuju druhou baterii tolik, abych přidával na tloušťce notebooku.
-
- Moderátor