Instalace WXP na M65

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
rhinos
píše často

Instalace WXP na M65

Příspěvekod rhinos » 29 čer 2007 13:33

mam takovy malej problemek pri instalaci WinXp.Koupil jsem si druhej disk na kterej sem pomerne uspesne nainstaloval winxp vcetne vsech ovladacu nebo temer vsech.porad mi tam visi jedno zarizeni hlasici se jako PCI.Protoze zaroven nefunguje zvuk predpokladam ze se jedna o zvukovku.Na disku jsem si skopiroval adresar s ovladaci s predchozi instalace.Kdyz se snazim pri dotazu na ovladace podstrcit kterykoliv z techto ovladacu tak mi vzdy zahlasi ze to neni to co system potrebuje.Proto jsem zabrousil na servisni stranky dellu a stahl primo ovladace na zvukovku jedna se o SIGMATEL STAC 92XX C-Major HD Audio, Driver protoze jine jsem na strance s podporou pro M65 nevidel a kdyz se kouknu do systemu kde zvukovka nainstalovana je vidim Sigmatel High definition Audio Codec.Nicmene pri spusteni instalace ovladacu mi to po chvilce nahlasi ze program provedl neplatnou instrukci nicmene instalace pokracuje dal a nakonec mi ohlasi ze nenasla zadny hw pro tyto ovladace nemuze mi nekdo natuknout kde delam chybu?pripadne nejakej sw idealne od dellu ktery by se o tyhle veci postaral idealne sam?
Dell Precision M6500|i7-820QM|FX3800|320gb7.2k|WXUGA+LED|12GB Ram|9 cell

Zpět na „notebooky DELL“