Mam koupeny použitý D620 a objeviy se mi problémy s adapterem. Měl jsem původní adaptér 65W a něco se stalo a najednou mi ntb začal házet hlášku že je adaptér slabý a ať připojím silnější. Ntb šel ale baterku to nenabíjelo. Podařilo se mi senat jiný adaptér PA 10 family 90W ale použitý. Nějakou chvíli to normáně šlo ale taky už to blbne ale jinak. Nabíjení se občas vyplo a přestalo nabíjet. Teď se mi objevil problém s tím že nabíjení už nefunguje vůbec. Zapojím adaptér a indikace nabíjení střídavě svítí a nesvítí (perioda několik vtřin,svítí zelená LED a není to jako při přehřátí). Kdy odojím bterku a chci spustit ntb tak naběhne na cca 1 sekndu a vypne se. Adatér jeví známky otevření a je vidět že byly přepájeny 2 tranzistory,ty přišroubované k chlazení.
Nevím jestli je to závada adaptéru nebo ntb a jak bych to mohl vyřešit
Díky za jakokoliv pomoc
Edit:
Zapnul jsem ntb a zjistil jsem ze blikani nabijeni skutecne znamena stridave nabijeni a nenabijeni. U hodin se pravidelně střídá ikona síťového adaptéru a baterky,je to celkem rychle tak cca 2s. Obcas to vydrží i déle a přes adaptér se objeví modrý blesk jako nabíjení. V\dřží to jen okamžik a potom zase bliká. Baterka se zatím trošku nabila ale nic moc.
Rozebral jsem adapter a je upravovany. Jsou tam nově napajeny 2 tranzistory nebo něco podobného. Celkem 2, jeden n každé straně, jsou přišroubovány k chladiči. Na jedné straně patří 2 vedle sebe, ale jeden je v\jmut pryč a chybí. Nemáte někdo informace o schématu tohoto adaptéru, co jsou to za součastky, jestli ta jedna chybějící na to může mít vliv a jak to odzkoušet případně opravit?
Blbne nabijeni D620
Blbne nabijeni D620
Barbone W Magic T7100 1,80 GHz; RAM 2 GB 667MHz; 100GB 7200ot.; GeForce 8600M GS 256MB; Win Vista Premium