Ahoj,
máte s těmito nb někdo zkušenost? Jaký je mezi nimi rozdíl (co se týče použitých materiálů a kvality zpracovaní obecně)? Protože mě přijdou stejné.
Další co jake lcd ve srovnání s xps1330 a e4310, výdrž baterie.
Moc nechápu, že rozdíl ceny je ve prospěch řady Latitude.
Díky za info..
Latitude 13 vs. vostro V13
Latitude 13 vs. vostro V13
xps 1330 at home
Vostro 13 a Latitude 13 je to iste akurat Latitude ma TPM chip a tusim vacsie moznosti rozsirenia zaruky (Vostro -> home office segment, Latitude -> corporate segment). u nas mozno este nejake obmedzenia v konfiguracii.
XPS maju lepsi displej (ale leskly), E4310 rovnaky. E4310 je samozrejme o dost vykonnejsi ako V13/L13 s CULV procesormi takze aj vydrz na baterie je horsia ale zas ma moznost pouzitia sekundarnej baterie.
XPS maju lepsi displej (ale leskly), E4310 rovnaky. E4310 je samozrejme o dost vykonnejsi ako V13/L13 s CULV procesormi takze aj vydrz na baterie je horsia ale zas ma moznost pouzitia sekundarnej baterie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Jasný takže jen rozdílná konfigurace..
xps-ko mám a 4310 má brácha a bohužel tam ten dispel je dost hroznej jako na práci určitě stačí ale pustit film je už dost hrůza, nemluvě o práci na denním světle..
Jinak četl jsem možná tvoji recenzi a nebejt teplot a lcd tak půjde asi domů.. škoda
Jinak díky za dplňující informace..
xps-ko mám a 4310 má brácha a bohužel tam ten dispel je dost hroznej jako na práci určitě stačí ale pustit film je už dost hrůza, nemluvě o práci na denním světle..
Jinak četl jsem možná tvoji recenzi a nebejt teplot a lcd tak půjde asi domů.. škoda
Jinak díky za dplňující informace..
xps 1330 at home