Notebook Dell, Dell DataSafe Local Backup

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
nefritex
občas něco napíše

Notebook Dell, Dell DataSafe Local Backup

Příspěvekod nefritex » 18 říj 2010 14:03

Dobrý den,
koupil jsem si notebook Dell studio XPS 1647 v USA a potřebuji poradit. Na HDD je Recovery, a dostal jsem k notebooku i DVD instalční s W7 a DVD černý Dell s ovladači a nástrojema. No a já neodborně jsem přeinstaloval W7 z přiloženého DVD, nechal jsem sice na HDD ten oddíl Recovery, ale teď ten notebook nefunguje jako dřív, nejsou tam ty všechny nástroje od Dellu a nejsou ani na tom přiloženém DVD černým a ani jsem je nikde nesehnal na sránkách Dellu. Jde mi o to, že bych to chtěl z toho Recovery nainstalovat zase do toho továrního nastavení. Viděl jsem to u Aceru, tam na to mají Recovery Manager,a ten udělá všechny tyto práce s oddílem Recovery. V manuálu je napsaný program, či nástroj, kterým se to dělá Dell DataSafe Local Backup, ale nikde to nejde sehnat. Domnívám se, že když jsem to na HDD nechal, ten Recovery, tak bych mohl mít šanci to do toho továrního nastavení zase dostat a potom bych si raději udělal zálohu toho celého továrního nastavení na disky DVD. Můžete mě někdo prosím poradit? Přímo na Dellu se semnou moc nebaví, když jsem si to koupil v USA, tak si s tím mám do USA jet pro radu. Děkuji.

Zpět na „notebooky DELL“