inspiron 1520
-
- Moderátor
-
- Moderátor
to sirius1983
myslim ze proto ze to vetsina uzivatelu nikdy nevyuzije a v tom mnozstvi se da usetrit nejakej peniz i za medium.
pokud ti neodejde harddisk nebo pokud se nerejpes v partitions tak by se system mel dat obnovit ze zalohy na hardu.
kdyz disk odejde tak ho reklamujes a v servisu ti tam system natahnou a nainstalujou i drivery.
takze kdyz nejsi kutil tak se ti vali cedecko doma...
myslim ze proto ze to vetsina uzivatelu nikdy nevyuzije a v tom mnozstvi se da usetrit nejakej peniz i za medium.
pokud ti neodejde harddisk nebo pokud se nerejpes v partitions tak by se system mel dat obnovit ze zalohy na hardu.
kdyz disk odejde tak ho reklamujes a v servisu ti tam system natahnou a nainstalujou i drivery.
takze kdyz nejsi kutil tak se ti vali cedecko doma...
slezik píše:V tom případě už mě zajímá jenom ta kvalita LCD displeje (zrnitost, odezva) - hlavně u LCD 1680x1050.
Kvalita grafického výstupu (třeba Toshiba A200 má analogový výstup prý skoro nepoužitelný). A s tím související potřebnost či nepotřebnost digitálního grafickýho výstupu.
LCD je sice zrnité, ale není to nic hrozného. Pokud porovnám kvalitu se svým předchozím notebookem (Asus A6VA) tak na tom byl Asus podstatně líp (co se jasu a podání barev týče). Odezva je na hry i video naprosto O.K.
DELL Inspiron 1520 (15,4", 1680x1050 • Core2Duo T7500/2,2GHz/4MB cache • RAM 2GB • GF 8600GT/256MB • HDD 120GB/7200ot. • Wifi b/g, Bluetooth • Vista Premium 32b)
Bananik píše:Dal som tam aj cislo tej predfaktury aj zakaznicke cislo, ktore mi nadiktovali po telefone a napisalo mi to "Vase zakaznicke cislo by melo zacinat kodem Vasi křajiny". Prisom som ho tam dal. Napr. SK*******
Pocuj potom ti to uz islo??? bo mne presne to iste pise... ze meno ma zacinat kodom vasej krajiny..