Dell XPS M1330 - už je
-
- Moderátor
jak malo? na plynulou hru ti staci 20 a stezovat si nebudes.
ver mi to nebo ne, ale hral jsem jednu misi v medal of honor ( v lese ) v prumeru na cca 4-5fps a dohral jsem ji. ale to fakt hratelny nebylo
jeslti 20,30 nebo 60 je jedno, protoze to nepoznas. spis jde u tech dvaceti o to, aby to tech dvacet melo konstantne, ne aby to obcas spadlo niz, to by pak uplne plynuly nebylo. 30 je fajn.
ver mi to nebo ne, ale hral jsem jednu misi v medal of honor ( v lese ) v prumeru na cca 4-5fps a dohral jsem ji. ale to fakt hratelny nebylo
jeslti 20,30 nebo 60 je jedno, protoze to nepoznas. spis jde u tech dvaceti o to, aby to tech dvacet melo konstantne, ne aby to obcas spadlo niz, to by pak uplne plynuly nebylo. 30 je fajn.
Ahoj, mam M1330 cca 4 mesice a posledni dobou je hlucnejsi nez byval. Sice jsem power user, mam cca 40 panelu ve firefoxu, bezi mi tam Apache server (jen pro lokalni pouziti), mysql a par dalsich aplikaci, ale i tak pri minimalni zatezi (web) toci vetracek 4300 otacek a i8kfan hlasi teplotu CPU kolem 55 stupnu. Nema nekdo podobnou zkusenost? Uz me ta hlucnost vadi, premyslim ze se obratim na Dell servis.
| Dell XPS M1330 | T7300 C2D 2,0Ghz | 4GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD |
KOUPE XPS
Cau, chci si asi pristi tyden objednat XPSko tak by me zajimalo par veci. Resim kazdou korunu tak me zajimaji nejaky veci, zda je vubec vyuziju nebo ne.
1. Proc zvolit LED display? Nasel jsem ze bere min energie, je to opravdu tak zasadni?
2. Jaky typ wifi zvolit? Od dellu nebo Intel? A jaky druh? b/g ci a/b/g?
3. Jaky disk? 7200 nebo 5400?
4. 6ti clankova baterie mi nebude precnivat?ta velka je az ta 9ti clankova ne?
5. Pokud nehci k XPS brasnu ale jen takovy ten obal akorat na notebook ktery pak muzu dat i s bookem do batohu, jaky mam zvolit typ.
Diky za odpovedi.
1. Proc zvolit LED display? Nasel jsem ze bere min energie, je to opravdu tak zasadni?
2. Jaky typ wifi zvolit? Od dellu nebo Intel? A jaky druh? b/g ci a/b/g?
3. Jaky disk? 7200 nebo 5400?
4. 6ti clankova baterie mi nebude precnivat?ta velka je az ta 9ti clankova ne?
5. Pokud nehci k XPS brasnu ale jen takovy ten obal akorat na notebook ktery pak muzu dat i s bookem do batohu, jaky mam zvolit typ.
Diky za odpovedi.
1. LED je jasnější, tenčí, méně energeticky náročný a v neposlední řadě dražší má volba LED
2. Nemyslíš tu draft n?
3. Mno, tak obecně je známo, že 7200rpm je rychlejší, za to se více zahřívá a hlučí má volba 7200
4. Nebude vyčnívat... Až 9cell kouká...
5. řekl bych Small Nylon Carry Case
2. Nemyslíš tu draft n?
3. Mno, tak obecně je známo, že 7200rpm je rychlejší, za to se více zahřívá a hlučí má volba 7200
4. Nebude vyčnívat... Až 9cell kouká...
5. řekl bych Small Nylon Carry Case
Dell Latitude XT
-
- Moderátor