nazdar ludia, precital som si tu par threadov o tomto notase , zvazujem jeho kupu, ale cez anglicko, aj ked ma zarazilo, ze v konfiguratore na dell.co.uk sa neda vybrat zvukova karta , neviete aka je tam integrovana? ale na dell.com uz vybrat ide ... nechapem v com je problem ... taktiez by a zaujimalo , kde ma tento notas vobec reproduktory ? ma ich vobec ? nikde som to nenasiel , tak sa mi zda , ze ani ich nema ... neviete nahodou ked si v konfiguratore nevyberiem kameru, ci tam bude aj mikrofon ? alebo je to len s kamerou ... ma tento notebook nejake zakladne porty ? alebo sa vsetky musia volit ? myslim tym, ci napriklad ked zvolim wifi, ci mi odtial nedaju prec RJ konektor ? ak by ste mali niekto skusenosti s kupou tohto notasu cez dell.com alebo dell.co.uk, dajte mi vediet, lebo su to dva odlisne konfiguratory a nechcem sa nejako nechat dobehnut na niecom ...( zvuk ...)
diky za zastavenie ... cuuus
Dell XPS M1530 - audio/zvuk ...
no uz mi to je jasne , a nemas skusenosti s tym zvukom? kde su tie repraky umiestnene ak su tam vobec ... co dufam, ze su ... a ako s tou kamerou, ak si ju am nedam, budu tam tie dva mikrofony ? ci aj to je pass ? ted neviem cez ktory shop to objednat ... aby ta marketingova politika nesposobila to, ze dostanem aj nieco ine co som si objednal, alebo odlisne co moj sused, aj ked mozme mat taku istu "zostavu", ale absencia nejakeho portu moze byt ... dua, ze ked tam dam tu wifi, ze nedaju prec RJ...
-
- občas něco napíše
alfah4ns napsal:
staci vymenit kabel mezi zasuvou a trafem
Nevis kolik stoji a kde se da sehnat (na dell.cz jsem ho nemohl najit) ?
ja rozmyslam, ze napisem do ceskeho dellu, ci maju cosi take na sklade a pojdem si to kupit tam , pripadne sa ich opytam este aj na nejake zlavy lebo tie cenove rozdiely su neskutocne ...som videl tu niekde thread o dell couponoch, ale neviem kde sa to da zohnat , alebo je to len zlava ktoru dostanem uz ked si ho kupim ?
staci vymenit kabel mezi zasuvou a trafem
Nevis kolik stoji a kde se da sehnat (na dell.cz jsem ho nemohl najit) ?
ja rozmyslam, ze napisem do ceskeho dellu, ci maju cosi take na sklade a pojdem si to kupit tam , pripadne sa ich opytam este aj na nejake zlavy lebo tie cenove rozdiely su neskutocne ...som videl tu niekde thread o dell couponoch, ale neviem kde sa to da zohnat , alebo je to len zlava ktoru dostanem uz ked si ho kupim ?
OS XP?
neviete aj ako je to s Windowsom v XPS 1530 ? viem ze je tam Vista, Home a Premium, mozem ich poziadat o instalaciu XP ? alebo je tonemozne, nejako neviem prist na chut tej viste a nejake trapne vychytavky co to ma mi fakt netreba ... XP bohate staci a moc sa notas nenamaha ... co sa pri Viste teda povedat neda ... pripadne ci si mozem potom preinstalovat sam na XP, ako je to s ovladacmi ?
Marekk, mousefromhouse:
mno z dell.cz ti prodaji spise cely nabijec. jenze ty trafa jsou stejne, dokonce by nemeli mit problem ani s US proudem 110V, v trafu mas nejaky standartni konektor, do kereho akorat pripojis kabel co vede do zasuvky. meli byste to sehnat v obchode s elektrotechnikou.
mno z dell.cz ti prodaji spise cely nabijec. jenze ty trafa jsou stejne, dokonce by nemeli mit problem ani s US proudem 110V, v trafu mas nejaky standartni konektor, do kereho akorat pripojis kabel co vede do zasuvky. meli byste to sehnat v obchode s elektrotechnikou.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro