vostro 1400 - teploty + vetrak
-
- Moderátor
díky za reakce! vypada to ze jsem v norme:
v xp:
CPU 43C
GPU 48C
pri kancelarske praci...
ubuntu:
CPU 43C
vetrak nastaven nasledovne:
na AC: levý min 40C max 45C
na AC: pravý min 45C max 50C
na Bat: levý 50 55 ibid
na Bat: pravý 55 65
takze je asi vse v norme, ikdyz mi pride skoro zbytecny aby se vetrak stale dokola (cca po dvou minutach) spinal a chladil...
jake jsou tedy idealni resp bezpecne teploty? ptam se kdybych neco chtel delat s teplotama u vetraku... diky moc!
jo jeste jak jsem se ptal na ty viry zda muzou ovlivnit reba to foukani vetraku? muj problem to evidentne neni ale ciste teoreticky? dik
v xp:
CPU 43C
GPU 48C
pri kancelarske praci...
ubuntu:
CPU 43C
vetrak nastaven nasledovne:
na AC: levý min 40C max 45C
na AC: pravý min 45C max 50C
na Bat: levý 50 55 ibid
na Bat: pravý 55 65
takze je asi vse v norme, ikdyz mi pride skoro zbytecny aby se vetrak stale dokola (cca po dvou minutach) spinal a chladil...
jake jsou tedy idealni resp bezpecne teploty? ptam se kdybych neco chtel delat s teplotama u vetraku... diky moc!
jo jeste jak jsem se ptal na ty viry zda muzou ovlivnit reba to foukani vetraku? muj problem to evidentne neni ale ciste teoreticky? dik
-
- Moderátor
rano odejdu s nabitym, domu prijdu s vybitym...doma porad v zasuvce, pokud se teda napr. nechci vecer v posteli divat na nejaky film 

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Camo píše:a jakým program si nastavoval to spínání?
ja zatim nic nenastavoval...
pouze mam v ubuntu gkrellm a i8k plugin a tam lze to nastaveni videt - je rozdilne pro kazde jadro coz nechapu proc (viz vyse)...
prosim pokud bych s tim nastavenim chtel hybat, tak jake teploty nastavit na spinani vetraku tak aby to bylo 100% bezpecne co se zivotnosti komponent tyce? dik