Rozšíření záruky NBD
Tak ja som sa tiez pokusal zistit ceny za predlzenie zaruky na Studio 1537 a zistil som ze dovolat sa do Dellu je fakt umenie- ja som sa nedovolal vobec, odpisali mi aspon na mail a dali mi cislo na nejakho pana co robi zaruky tomu som sa takisto nedovolal a na mail dalsi mi zatial neodpisali... Nakoniec mi odpisala jedna firma ktora by to bola schopna urobit na 2 roky za 129Eur bez dph cize asi za 160 sDPH. Tak neviem oplati sa to podla Vas? Zda sa mi to dost vela a co tuna nado mnou pisal kolega ze to ma za 63 Eur je to mozne?
CeCo píše:Kazdy model ma inu cenu za rozsirenie zaruky. Rozdiel je aj v kanali, cez ktory sa ten NB predal... (priamo cez Dell, cez nejakeho zmluvneho retailera, cez velkoobchod...)
C
Teda priamo cez Dell predpokladam by to malo byt najlacnejsie hej?
Odtial mi konecne odpisali na 2 roky 150E s DPH, na 3 roky 180E, takze predsa trocha lacnejsia ponuka...No popremyslam a uvidim tie 3 roky ma celkom lakaju mat o notas postarane...
Rad by som sa opytal ci je este stale aktualne ze rozsirenu zaruku je mozne kupit trebars po roku a pol uzivania NB v ramci zakonnej zaruky. Lebo vsimol som si ze u vacsiny vyrobcov je to mozne len do 30 dni od kupy NB.
A este by ma zaujimalo ci je rozdiel ked je kupovany NB fyzickou osobou alebo bez dph teda zaradenim do nakladov co sa tyka zaruky. Dakujem
A este by ma zaujimalo ci je rozdiel ked je kupovany NB fyzickou osobou alebo bez dph teda zaradenim do nakladov co sa tyka zaruky. Dakujem
nechci zakládat novej thread... NDB je tedy jasné, možný rozšířit kdykoliv během záruky..
ale jak je to s accidental damage? dá se v čechách vubec dokoupit a jaký sou případně ceny? tam vzhledem k povaze záruky určitě nebude možný koupit kdykoliv (bych notebook rozbil a až potom dokoupil ad a bylo by
tj vyřizoval todle někdo?
ale jak je to s accidental damage? dá se v čechách vubec dokoupit a jaký sou případně ceny? tam vzhledem k povaze záruky určitě nebude možný koupit kdykoliv (bych notebook rozbil a až potom dokoupil ad a bylo by
tj vyřizoval todle někdo?
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX