Latitude E
Dobrej je... Je tam prepinani na repraky v notasu a na externi a kdyz nechas nastaveny ten profil na interni, tak to pry hraje strasne.. Musi se to proste prepinat.. Nebo nemusi - muze se to nechat nastavene na externi repro.. Ale ty male interni repracky hrajou pry lepe, kdyz se jim uberou basy apod - a tim se zkazi ten zvuk v normalnich...
Zatim ho nemam, ale toto jsem vycetl z diskuzi..
Zatim ho nemam, ale toto jsem vycetl z diskuzi..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Interni repracky s oficialnima ovladacema nemaji ani basy ani stredove tony. Pouze a jen vyskove. Zni to dost plechove. A v systemu nejde nikde nic nastavit co by to zmenilo. Generickce ovladace pro XP nejsou k vygoogleni takze nedokazu posoudit zda se to zlepsi. Mozna by pomohli starsi ovladace, ale ty taky nejsou k sehnani.
Sluchatka skutecne hraji plose a az kdyz se vypnou interni repracky (ikdyz ani nehraji) tak se zvuk vyrazne zlepsi. No ale prijde mi to docela divoke takto opravovat zvuk.
Se zvukem rozhodne nejsem spokojen. Tak doufam, ze Dell makne na novych ovladacich a budou co nejdriv. Jinak prijdu o sluch. nebo o nervy.
Sluchatka skutecne hraji plose a az kdyz se vypnou interni repracky (ikdyz ani nehraji) tak se zvuk vyrazne zlepsi. No ale prijde mi to docela divoke takto opravovat zvuk.
Se zvukem rozhodne nejsem spokojen. Tak doufam, ze Dell makne na novych ovladacich a budou co nejdriv. Jinak prijdu o sluch. nebo o nervy.
Neviem kam mam dat tie obrazky a ci ich vobec mozem odtial slohnut. Proste drzi ten spodny dekel alebo nie? Aj v novej recenzii o tom nieco pisu ale celkom nerozumiem http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4645. Nezda sa mi, ze by takyto notebook mal takuto chybu.
Ide mi len o to ci sa to po case nevyhega, alebo dokonca neulomi. Pripadne aby v taske nepadlo nieco kovove donutra (nahoda je blbec), typek pisal ze tam dokonca cez tu sparu vidi, ale zas na druhej strane, otvorov je na nb aj tak dost a clovek to moze brat ako dalsi ventilacny . Proste ked to tam pevne drzi a nepretrca tak by to asi nemal byt problem, ale licovat by to na takomto notebooku teda mohlo presne.
Vobec ma zaraza, ze v dobe modernych CAD systemov sa podari urobit taketo preslapy, ved ani baterka tam nepasuje presne.
Vobec ma zaraza, ze v dobe modernych CAD systemov sa podari urobit taketo preslapy, ved ani baterka tam nepasuje presne.
4300?
Ahoj, ma tu nekdo 4300 model? Pripadne jake to ma zapory (pokud nejake ma:)
Take se chci zeptat, jestli Dell notebooky rady Latitude E maji leskle displeje - me osobne vyhovuje vice leskly... ale nejspise Dell takove nedodava.
Take to bude muj prvni dell (ted mam MacBook Pro) - chci se zeptat, jak nejvice usetrit - cetl jsem neco o slevach z ceny na konfiguratoru. chci k tomu jeste d station a LCD. A take jestli 64bit Visty jsou preci nej stabilnejsi nez 32bit (Visty jsem nikdy nepouzival, a tak se toho trochu bojim...)
J.
Take se chci zeptat, jestli Dell notebooky rady Latitude E maji leskle displeje - me osobne vyhovuje vice leskly... ale nejspise Dell takove nedodava.
Take to bude muj prvni dell (ted mam MacBook Pro) - chci se zeptat, jak nejvice usetrit - cetl jsem neco o slevach z ceny na konfiguratoru. chci k tomu jeste d station a LCD. A take jestli 64bit Visty jsou preci nej stabilnejsi nez 32bit (Visty jsem nikdy nepouzival, a tak se toho trochu bojim...)
J.