Dell XPS M1530
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ja uvazoval o zvukovce do usb presneji http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0A3000BD2 ale nekdo rikal ze to je trapas a ze to nejde poznat ma nekdo zkusenosti?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ja to netvrdim jen jsem to cetl nekde na netu sice asi mozna nekde na zive.cz ale i tak jen tlumocim. Jen sem zatim nepotkal nikoho kdo by to mel
Dnes jsem pustil nb,koukám tma.Kouknu v protisvětlu a displej jede jen není podsvětlen.Nechal jsem to asi tak 3 min a najednou se rosvítil.Ale choval se divně nešel ubrat jas.Tak jsem ho vypnul ,win se odhlásil a displej zustat svítit čistě bíle.Musel jsem vytáhnou baterku.Po zapnutí se už displej nerosvítil.Má někdo podobnou skšenost. Mám nb.měsíc po vyméně to je pech.
Tak se to zase z ničeho nic zase rozešlo "3 krát vytažená baterka"(rosvítilo).To jsou krámy....
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
No nic hold spatny kus zajdi na reklamaci spatna nemusi byt baterka. Treba nejaky obvod na desce. Proste reklamaceROMIK píše:Dnes jsem pustil nb,koukám tma.Kouknu v protisvětlu a displej jede jen není podsvětlen.Nechal jsem to asi tak 3 min a najednou se rosvítil.Ale choval se divně nešel ubrat jas.Tak jsem ho vypnul ,win se odhlásil a displej zustat svítit čistě bíle.Musel jsem vytáhnou baterku.Po zapnutí se už displej nerosvítil.Má někdo podobnou skšenost. Mám nb.měsíc po vyméně to je pech.
Tak se to zase z ničeho nic zase rozešlo "3 krát vytažená baterka"(rosvítilo).To jsou krámy....
ROMIK píše:Dnes jsem pustil nb,koukám tma.Kouknu v protisvětlu a displej jede jen není podsvětlen.Nechal jsem to asi tak 3 min a najednou se rosvítil.Ale choval se divně nešel ubrat jas.Tak jsem ho vypnul ,win se odhlásil a displej zustat svítit čistě bíle.Musel jsem vytáhnou baterku.Po zapnutí se už displej nerosvítil.Má někdo podobnou skšenost. Mám nb.měsíc po vyméně to je pech.
a kde si ho kupoval?..v cr?
neoexnet mi zamknul topic, takže to postnu sem:
Zdravim,
uvažuju o koupi 1530ky a mám několik dotazů:
1. V konfigurátoru píšou:
Při koupi na firmu tedy budu mít záruku 2 roky jak je uvedeno v konfigurátoru, nebo 1 rok jak je dano legislativou dané země?
2. Je dobrý nápad kupovat pouze 9cell baterii? Nevypadá to divně a kolik je tam asi tak váhový rozdíl? (prý je to jenom kolem 200g) Není lepší koupit 6+9? (Všiml jsem si, že 9cell baterky jsou jenom u promo akce. Je to jenom chyba konfigurátoru, nebo mi ji po případném skončení akce už nedají?)
3. Dává se i u nás k XPSkám taková ta "brašna" s magnetickým zavíráním? Vejde se do toho 1530ka i s 9cell baterkou?
4. V USA už do 1530 dávají LED podsvícení. Jak dlouho asitak trvá, než se to dostane i do Evropy?
5. Dávat 9500GS místo 8600GT Dell neplánuje, že?
6.
"(OS Media)" znamená že je u toho přímo plnohodnotné instalační CD/DVD ?
Tak to je asi (zatím) všechno
Dík
Zdravim,
uvažuju o koupi 1530ky a mám několik dotazů:
1. V konfigurátoru píšou:
Servisní balíčky
Zakladni zaruka je dana legislativou konkretni zeme.
Při koupi na firmu tedy budu mít záruku 2 roky jak je uvedeno v konfigurátoru, nebo 1 rok jak je dano legislativou dané země?
2. Je dobrý nápad kupovat pouze 9cell baterii? Nevypadá to divně a kolik je tam asi tak váhový rozdíl? (prý je to jenom kolem 200g) Není lepší koupit 6+9? (Všiml jsem si, že 9cell baterky jsou jenom u promo akce. Je to jenom chyba konfigurátoru, nebo mi ji po případném skončení akce už nedají?)
3. Dává se i u nás k XPSkám taková ta "brašna" s magnetickým zavíráním? Vejde se do toho 1530ka i s 9cell baterkou?
4. V USA už do 1530 dávají LED podsvícení. Jak dlouho asitak trvá, než se to dostane i do Evropy?
5. Dávat 9500GS místo 8600GT Dell neplánuje, že?
6.
Originální Windows Vista® Home Premium 32Bit (OS Media)
"(OS Media)" znamená že je u toho přímo plnohodnotné instalační CD/DVD ?
Tak to je asi (zatím) všechno
Dík
Prepacte ze vas este otravujem, ale vie mi niekto povedat ake su rizika, resp. co vsetko je eventualnou nevyhodou, ked si tento NB objednam (dam kupit) v USA? Cena je tam fantasticka a za rovnaku konfiguraciu usetrim oprosi SR az 20tis.
http://www.dell.com/content/products/pr ... 30_anav1~~
Dakujem za odpoved.
http://www.dell.com/content/products/pr ... 30_anav1~~
Dakujem za odpoved.