Tak XPSko mi už taky dorazilo a musim říct že to pískání je hrůza
. Píska i při připojení do sítě a zapnutém profilu na nejvyšší výkon. Dělají tohle všechny kousky? Myslíte že to půjde vyreklamovat? Co se nedolíhavost týče, tak jediné místo kde mám problém je levý kloub (v mezeře mezi tělem a kloubem vidim kabely pro LCD
). Tohle je taky běžné nebo jiné XPSka doléhají dobře?
Dodám pár poznatků pro ty co váhají, které jsem za krátkou dobu stihl zjistit:
- displej je parádní (porovnával jsem ho s Thinkpadem T61) a podání barev + podsvícení je u XPS úplně někde jinde (mám Toshibu, a i ta má trochu problémy s únikem světla, více na dolním kraji, méně na horním)
- často vytknutý malý touchpad mě při práci nijak neomezoval a nevědět o této neduze, vůbec si toho nevšimnu
- ten "leštěný hliník" je nějaký tvrdší plast, který má tendenci se na dutých místech prohýbat
- černé výko je obrovský lapač otisků
- je poměrně teplý a to i nad klávesnicí (navíc teplota je celkem nerovnoměrná), není to ale nic hrozného
- postupně narůstající profil není ve skutečnosti tak výrazný, stejně tak netradiční klouby jsou mnohem decentnější v reálu než na fotkách
- výko nejde kompletně vyklopit, když jsem seděl a měl ho na klíně, trochu mi to vadilo (cca 120 stupňů max)
- na klávesnici se píše dobře, ale vzhledově s k notebooku moc nehodí (některé klávesy mají větší mezeru než ostatní)
- horní dotykový multimediální panel se velice povedl a s modrým podsvícením dodává celému notebooku šmrnc
- vzhledem k velikosti a váze se sním dobře manipuluje (jde sním pracovat stylem jednou rukou držím a druhou ovládám, ale dlouho to každý nevydrží
)
- jo a ovladač + sluchátka ... dobrý