Dell XPS M1330 - už je
Ještě když jsem vybíral, tak v popisu M1330 je obrázek jen modrýho a černýho a mám pocit, že i v konfigu byla jen nabídka modrej a černej. Pak jsem koukal po internetu a viděl toho červenýho a byl jsem pěkně nasranej, že tady neni.. Pak sem ho našel v promo akcích a tam už byl i červenej!!
I když pak jsem koukal znova do obyč konfigu a byl tam taky, tak bůh ví, jak blbě jsme před tim koukal.
I když pak jsem koukal znova do obyč konfigu a byl tam taky, tak bůh ví, jak blbě jsme před tim koukal.
Dell XPS M1330
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Vskutku zavidím Vám, kterým jde bez problémů. Já už toho střepu mám plné zuby. Mám ho pár měsíců. Nejdřív mi byl dodán bez fingerprintu. Ok přijel technik, dal fingerprint. Za dva finger print nefungoval. Opět přijel technik, opravil ok. Teď mi pro změnu odešla deska. Už je vyměněná, ALE příšerně to píská. Když večer sedím a chci něco dělat, tak se to prostě nedá vydržet. Po půl hodině mě bolí hlava jako blázen. Když jsem měl starou desku, tak stačilo zapnout BT a nepískalo to. Ale i nové to nefunguje. Jediné co zabere je RMclock se zapnutým HLT. Jenže to zase vytěžuje procesor stále na 100%.
Další věc co nechápu. Pořád s tou novou deskou běží větrák. Krátce po nabootování systému se větrák zapne a běží pořád, i když CoreTemp ukazuje teplotu okolo 48 stupnu a stejne ukazuje NHC ci CPU cooler. Tyhle tri programy se v teplote shodnou. RMclock ukazuje okolo 60 stupnu.
Pro mě osobně je XPS velkým zklamáním a lituji, že jsem ho koupil. Chtěl sem Dell kvůli záruce, ale to pískání mě skutečně ničí. Ono když to někdo slyší třeba na přednášce, tak řekne, že to není nic hrozného, ale když u toho máte sedět a je ticho, tak se to nedá vydržet. Bolí mě hlava a dělá se mi fakt špatně. Navíc řve i to chlazení. Pokud by měl někdo nějaké rady, tak uvítám. Vážně závidím těm, kterým XPS šlape bez problému. Jen dodávám, že BIOS poslední verze.
Další věc co nechápu. Pořád s tou novou deskou běží větrák. Krátce po nabootování systému se větrák zapne a běží pořád, i když CoreTemp ukazuje teplotu okolo 48 stupnu a stejne ukazuje NHC ci CPU cooler. Tyhle tri programy se v teplote shodnou. RMclock ukazuje okolo 60 stupnu.
Pro mě osobně je XPS velkým zklamáním a lituji, že jsem ho koupil. Chtěl sem Dell kvůli záruce, ale to pískání mě skutečně ničí. Ono když to někdo slyší třeba na přednášce, tak řekne, že to není nic hrozného, ale když u toho máte sedět a je ticho, tak se to nedá vydržet. Bolí mě hlava a dělá se mi fakt špatně. Navíc řve i to chlazení. Pokud by měl někdo nějaké rady, tak uvítám. Vážně závidím těm, kterým XPS šlape bez problému. Jen dodávám, že BIOS poslední verze.
vyreklamuj znova (potom to bude, pokud jsem dobře četl čtvrtá reklamace) a požaduj vrácení peněz. nejspíš ti nabídnou jiný notebook, takže si objednej jinou xps 1330
já to tak měl s I6000 (v mém případě poruchovej klumpr), docílil jsem dobropisu, takže jsem koupil I6400 (ten už naprosto bez problémů)
já to tak měl s I6000 (v mém případě poruchovej klumpr), docílil jsem dobropisu, takže jsem koupil I6400 (ten už naprosto bez problémů)
Apple Macbook White