Dell XPS M1530
-
- Moderátor
Na baterii ma vsechno vliv minimalni...Nema cenu to nejak specialne resit - ani dobijeni do 60% apod. veci - je to vicemene k nicemu.
A na baterii je zaruka pul roku, ktera se navic nevztahuje na mirne snizeni kapacity... A navic resit 3%, ktera navic muze Everest ukazovat spatne... je fakt ztrata casu..
A na baterii je zaruka pul roku, ktera se navic nevztahuje na mirne snizeni kapacity... A navic resit 3%, ktera navic muze Everest ukazovat spatne... je fakt ztrata casu..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
No vidis - dokonce.. Ale myslis, ze se vztahuje na opotrebeni?
Nevztahuje se ani na opotrebeni, ani na ztratu kapacity. V jakem rozsahu - to by mel mit Dell na svych strankach. Ale ver mi, ze s 3% by se ti vysmali.
Jaj proc zas resim takovou blbost. Pokud ti misto dvou hodin vydrzi hodinu, tak jim zavolej... Pokud resis par procent jeste dle programu, ktery je dost nepresny, neres to.
Nevztahuje se ani na opotrebeni, ani na ztratu kapacity. V jakem rozsahu - to by mel mit Dell na svych strankach. Ale ver mi, ze s 3% by se ti vysmali.
Jaj proc zas resim takovou blbost. Pokud ti misto dvou hodin vydrzi hodinu, tak jim zavolej... Pokud resis par procent jeste dle programu, ktery je dost nepresny, neres to.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
citacka kariet
chcel by som sa spytat ci xps 1530 nacita aj XD karty od olympusu, lebo je to 8v1 ale mne to nejde
Ako tak si citam reakcie pouzivatelov, tak zvazujem ake komponenty vyberiem do toho dellu. Najprv som rozmyslal nad 8600GT+7200otackovym diskom, ale zistil som ze to dokaze pekne vykurovat, tak ten disk som zmensil na 5400 otackovy 250GB. Kartu by som si aj chcel ponechat. CPU tam mal byt povodne T7250, ale prave uvazujem nadtym, ze si tam radsej dam radu Penryn, kedze ma mensiu architekturu a tym padom aj mensie teploty. Oplati sa to vobec? co myslite, bude to vyrazne? Tak by tam malo byt najvecsie topidlo GPU. A chcem sa spytat vlastnikov 8600viek, ako casto prib eznej praci (net,office) ide ventilator, pretoze nerad by som bol aby ma vyrusoval. vdaka
Ahojte. Zdá sa mi to, alebo XPSka zdraželi? Defaulný cofig.1530 stojí až 52tis.Skk. Čím to je?
Veď pred mesiacom ma tento config vyšiel na necelých 50tis:
http://img89.imageshack.us/img89/8572/dellxpsmg5.png
Veď pred mesiacom ma tento config vyšiel na necelých 50tis:
http://img89.imageshack.us/img89/8572/dellxpsmg5.png
Tak jsem reklamoval baterii (6 cell),na druhý den byla u mně ,ale k mému překvapení 9 cell.Tak jsem zavolal na DELL jestli se nespletli a tam mi bylo řečeno ,že pry už 6 cell aku už asi nebudou.(nikde nejsou na skladě).,přitom v konfiguratoru u nového je nabízejí.
Ta 9 cell se mi moc nelíbi,ten NB je takovej tlustej(už jednu mám) na druho stranu delší výdrž
Ta 9 cell se mi moc nelíbi,ten NB je takovej tlustej(už jednu mám) na druho stranu delší výdrž
maxakapsa
Zdravim,
bratr ma u sve XPS 1530 disk s free fall sensorem, da se softwarove zmenit citlivost ci primo tuto featuru vypnout? Dost casto se stava (hlavne teda kdyz to ma na kline), ze disk detekuje otres ci naklon a notebook se vypne. Diky za radu.
bratr ma u sve XPS 1530 disk s free fall sensorem, da se softwarove zmenit citlivost ci primo tuto featuru vypnout? Dost casto se stava (hlavne teda kdyz to ma na kline), ze disk detekuje otres ci naklon a notebook se vypne. Diky za radu.
-
- občas něco napíše
Caute, vcera jsem se nachomytl v Electro Worldu. Meli tam Dell XPS M1530 za, myslim, 23 nebo 22 tisic .. k tomu bylo napsano toto : Intel core 2 duo T5750, vista premium, 15,4 WXGA True life , 3072 MB ram, 250 gb hdd, nVidia GeForce 8400M GT 128mb, wifi, lan, s-video, BT, ctecka, firewire, hdmi, ctecka otisku, 2mpx webka.
co myslite, jaky je v tom podvod? vsude na netu je ta rada podstatne drazsi, coz mi nejde do hlavy. Dale ta grafika? - pry je poruchova, nebo tak neco .. jinak mimo to je rada xps solidni, ne? vzhledove se mi notes hodne libil .. a zda se mi, ze ho tam meli i ve verzi 13 displej, za stejnou, nebo vyssi cenu, ted si nejsem jisty. byl tam rozdil hlavne v procaku. ted nechci kecat, uz si to nevybavuju. to predchozi vim, protoze jsem si to fotnul ..
co myslite, jaky je v tom podvod? vsude na netu je ta rada podstatne drazsi, coz mi nejde do hlavy. Dale ta grafika? - pry je poruchova, nebo tak neco .. jinak mimo to je rada xps solidni, ne? vzhledove se mi notes hodne libil .. a zda se mi, ze ho tam meli i ve verzi 13 displej, za stejnou, nebo vyssi cenu, ted si nejsem jisty. byl tam rozdil hlavne v procaku. ted nechci kecat, uz si to nevybavuju. to predchozi vim, protoze jsem si to fotnul ..