Latitude E
-
- píše často
Zdravím vás všechny. Mám problém který mě tedy pěkně štve...koupil sem si od dellu za vyloženě nekřesťanský peníze redukci displayport-hdmi abych mohl propojit svojí E6400 s plazmou (panasonic jestli to hraje roli). Zapojím kabely, na ntb nastavím reži, dualview(prostě klonovábní) a nic... na plazmě jde zvuk z pc, ale obraz nikde. zkoušel sem restartovat, hledat nastavení..ale na nic jsem nepřišel. Nemáte někdo zkušenost případně radu co s tím? byl bych vám VELICE vděčný. Díky
-
- občas něco napíše
Jen takový dotaz - dostal někdo do E6500 disk Hitachi Travelstar 7K320 místo těch Seagatů? Dneska u mě byl technik a kromě desky (a další nutné návštěvy příští týden...) jsem dostal i novej disk a je to právě Hitachi. On ten Seagate s novym firmwarem dost stichl, ale je to pořád nebe a dudy, Hitachi je naprosto tichej. Na druhou stranu podle testů i trochu pomalejší, i když je otázka, jak by na tom byl Seagate s rychlostí po aplikaci firmware, navim jak to chroustání pořešili.
Dell E6500
gogo - pokud až po pár vteřinách... tak mě napadá, mrkni jestli nemá něco, co se ti spouští po startu, nastavený to rozlišení v kompatibilitě ("omylem" jsi to ale asi nenastavil, co)
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
-
- píše často
Teplota
Zdravím, měl bych dotaz k majitelům E6400. Myslím si že mám docela problémy s teplotou. mám integrovanou grafiku, 6cell baterku (kdyby to bylo důležité), nic v notebooku co by mohlo hřát..ale při běžné práci (kancelář, internet) když je postaven na stole je na procesoru 60 stupňů (měřeno IK8) Když pustím film nebo něco náročnějšího, není problém dostat se na 70. přijde mi to šíleně moc. Nemám zapnutou ruční kontrolu větrání kdyby něco takového, prostě jenom měřím teplotu. Ani by mi to nevadilo, kdybych nevěděl že 1) se tím ničí procesor ale hlavně 2) Když pustím full hd video, notebook po chvilce nestíhá a obraz se seká. zjistil jsem !! že je to proto, že se přehřeje a nestíhá. Když ho dám při pouštění fullhd filmu ven z okna do zimy (ano, skutečně jsem to udělal), film na plazmě běžel bez sekání až do konce, krásně jak má. Počítač mě stál hodně peněz, je dostatečně výkonný, neříkejte mi že není uzpůsoben na hd filmy...resp že je prostě nezvládá. Mám také lat d830..ten má provozní teplotu pod 30 stupňů! kde je tedy chyba prosím? Děkuji za jakýkoli typ. Hezký den
j, urcite je to dost, d630 miva i s tou grafarnou v nezatizenem stavu okolo 40°C a kolem 75 jsou maximalni hodnoty, na ktere jsem se vubec dostal
pod 30 u d830 je ale taky nejaka blbost, mozna spatny merici program, nebo mereni jeste nez se stihne rozehrat.
kazdopadne bych neotalel a s temi teplotami volal servisniho technika, at se na to podiva.
pod 30 u d830 je ale taky nejaka blbost, mozna spatny merici program, nebo mereni jeste nez se stihne rozehrat.
kazdopadne bych neotalel a s temi teplotami volal servisniho technika, at se na to podiva.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Urcite volej technika. Neco je spatne. Ja mam pri office praci kolem 35C a pri HD filmu kolem 40C. Takze bud to mas zanesene prachem(coz by bylo nejak brzo), nebo se heatpipe se stycnou plochou odchlipla od procesoru. Zitra hned rano zavolej, at mas v utery technika doma.
Ale co bych jeste udelal je to, ze bych sundal spodni kryt a zkusil, jestli je heatpipe horka, nebo ne...
Ale co bych jeste udelal je to, ze bych sundal spodni kryt a zkusil, jestli je heatpipe horka, nebo ne...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- píše často