Dobrý den,
rád bych se informoval,čím může být způsoben pomalý chod celého notebooku již od startu.Myslel jsem si,že je to HDD,ale projel jsem ho HDD tune a žádná závada v rychlosti ani S.M.A.R.T., pouze jeden vadný sektor.Pak jsem zkoušel procesor - Pentium M na 1.6 Ghz, u výpočtu čísla Pí 1M-až 19 minut!...teplota zobrazovánav NHC 85°C již od startu notebooku, přitom při rozebrání vůbec teplý není, rychlost 800 MHz,když jsem nastavil max.performance, nastalo znatelné zrychlení notebooku,ale pořád to není na plynulé přehrání filmu. Už nevím,čím to může být,že jede tak pomalu.Setkali jste se s tím někdy? Jen tak pro zajímavost, když jsem ho rozdělal,tak u napájení ventilátoru někdo napájel 3 odpory, rozpojil jeden ze 3 drátů(červený) a mezi oba konce napájel 3 ks různých odporů - vůbec nevím proč,myslíte,že to může s tím nějak souviset? Zatím to vypadá tak,že jsem naletěl zase jednomu podvodníkovi,který tvrdil,že pomalost je způsobena virem a já věřil,že když zformátuji HDD a nainstaluji znovu systém bude vše v pořádku. Děkuji za odpověď.
PS:Procesor Pentium M - 1,6 GHz (Dothan), RAM 512+256, disk Seagate PATA 60 GB,grafika ATI Radeon X300 - 64 Mb
Dell Latitude d610 - celkově pomalý chod