Chybne doruceni Dell

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
Petr777

Chybne doruceni Dell

Příspěvekod Petr777 » 18 úno 2010 18:05

Zdravim vsechny,

resim jeden problem. Koupil jsem a zaplatil laptop Dell. Dne 26/01/10 mi byl dorucen. Bohuzel jsem nebyl doma, dum byl prazdny. Zjistil jsem, ze to podepsal za me nekdo uplne jiny. Tak jsem zavolal na customer service a bylo mi receno, ze do osmi pracovnich dni to vysetri jejich tym. Osm dni uplynulo a podle stavu objednavky vidim "non carrier issue". Bohuzel dal nevim co s tim delat. Prisel jsem o penize i laptop, ktery pouziva "nekdo" jiny. Mate nekdo podobnou zkusenost nebo jsem prvni okradenej? Jak je mozne, ze to kuryr predal uplne nekomu cizimu? :shock:

mike76
občas něco napíše

Re: Chybne doruceni Dell

Příspěvekod mike76 » 18 úno 2010 18:09

Tento pribeh se mi zda nejaky podivny. Jak vis a od koho, ze to podepsal nekdo jiny? Tohle se u DELLu fakt nestava, respektive u jejich dorucovaci firmy.
DELL: C400; D400; D410; D620; XPS1210; E6400; Vostro V130

Petr777

Příspěvekod Petr777 » 18 úno 2010 18:52

jak to vim? Podle jejich orderstatusu.
Viz.:
http://www.posilovani.net/aaa.PNG
http://www.posilovani.net/ccc.PNG

Laptop proste nemam, penize taky ne. Lepe jsem si vybrat nemohl.

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 22 úno 2010 09:40

Jak už tu zaznělo, tak se mi to zdá taky jakési podivné. Přečti si někde na stránkách dellu obchodní podmínky, protože se tam někde píše, že v zájmu bezpečnosti doručení není možné, aby zásilku převzal někdo iný pokud nebydlí ve stejné domácnosti jako kupující. Výslovně je tam napsáno, že to napřáklad nelze nechat u souseda. Naooak to může převzít třeba manželka. Nevím přesně kde to je, ale kdysi jsem to tam hledal a tohle jsem našel.

Nicméně teď tu situaci neřeš taky na foru, ale hlavně s dellem a to telefonicky, nikoliv mailem.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Zpět na „notebooky DELL“