jak dostat cenovou nabídku od Dellu?
jak dostat cenovou nabídku od Dellu?
Chtěl jsem se zeptat, jak žádat o výhodnou cenovou nabídku od Dellu na note.
Momentálně velmi vážně uvažuji o nabídce jedné banky, která nabízí úvěr na notebook Dell Vostro 1500 ve slušný konfiguraci za cca 23 000:
CPU Intel Core 2 Duo T7250 (2,00 GHz, 800 MHz, 2 MB L2)
LCD 15,4" WXGA True Life 1280 x 800
Integrovaná web kamera 2mpx
Grafická karta nVidia GeForce Go 8400M GS (128MB VRAM)
Cestovní dálkové ovládání
2 GB DDR2 RAM 667 MHz
250 GB SATA2 HDD
Optická mechanika DVD+/-RW DL
Dell Wireless 1395 b/g
Dell Bluetooth 355
Windows Vista Home Premium CZ
Záruka 2 roky NBD ( = servisní zásah na místě u zákazníka v následující pracovní den od nahlášení poruchy)
Batoh - Dell Nylon Backpack
Víte někdo o lepší nabídce? Moc díky za rady
Momentálně velmi vážně uvažuji o nabídce jedné banky, která nabízí úvěr na notebook Dell Vostro 1500 ve slušný konfiguraci za cca 23 000:
CPU Intel Core 2 Duo T7250 (2,00 GHz, 800 MHz, 2 MB L2)
LCD 15,4" WXGA True Life 1280 x 800
Integrovaná web kamera 2mpx
Grafická karta nVidia GeForce Go 8400M GS (128MB VRAM)
Cestovní dálkové ovládání
2 GB DDR2 RAM 667 MHz
250 GB SATA2 HDD
Optická mechanika DVD+/-RW DL
Dell Wireless 1395 b/g
Dell Bluetooth 355
Windows Vista Home Premium CZ
Záruka 2 roky NBD ( = servisní zásah na místě u zákazníka v následující pracovní den od nahlášení poruchy)
Batoh - Dell Nylon Backpack
Víte někdo o lepší nabídce? Moc díky za rady
Very easy:
na dell.cz si sestav kompa dle tvých preferencí a pak tu sestavu odešli na czech_notebook@Dell.com, udělají ti cenovou nabídku.
Pokud projdeš fórum, zjistíš, že slevu se podaří dostat většinou minimálně 10%, ti šťastnější se dostali i na o hodně výraznější slevy.
Good luck
na dell.cz si sestav kompa dle tvých preferencí a pak tu sestavu odešli na czech_notebook@Dell.com, udělají ti cenovou nabídku.
Pokud projdeš fórum, zjistíš, že slevu se podaří dostat většinou minimálně 10%, ti šťastnější se dostali i na o hodně výraznější slevy.
Good luck
XPS M1530 T7500 2,2gh, 3GB RAM, 200GB 7200rpm, NVidia 8600 GT
Dell v Rakousku?
Jak je to s koupí notebooku Dell v Rakousku? Ty ceny vycházejí hrozně nízký (přes konfig) ....
Máte někdo zkušenosti s nákupem v zahraničí?
Máte někdo zkušenosti s nákupem v zahraničí?
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Možná bych dodal, že procentuální výše slevy především záleží na ceně konfigurace. Čili očekávat nějakou "ohromnou" slevu při koupi ntb okolo 25 000,- je trošku patetické.
//Jinak mi to tu chvílemi připadá, jak kdyby patřiční zákaznící Dellu chtěli nejprve absolvovat "honbu" za nejnižší cenou (skoro tou výrobní)... Omlouvám se za OT, ale příspěvků je tu o tom už dost
//Jinak mi to tu chvílemi připadá, jak kdyby patřiční zákaznící Dellu chtěli nejprve absolvovat "honbu" za nejnižší cenou (skoro tou výrobní)... Omlouvám se za OT, ale příspěvků je tu o tom už dost
Dell Latitude XT
Gulii píše:Možná bych dodal, že procentuální výše slevy především záleží na ceně konfigurace. Čili očekávat nějakou "ohromnou" slevu při koupi ntb okolo 25 000,- je trošku patetické.
Odstavec 1: naprosto souhlas
Odstavec 2: samozřejmě, každý normální člověk, vyjma těch, kteří nakupují na firmu a těch, pro které nějaký ten tisíc navíc nic neznamená, chce získat dobrou cenu. Navíc Dell má cenu v konfigurátoru velice nadsazenou, otázka tedy spíše zní, jestli by se neměl probrat Dell, přestat oškubávat těch pár lidí, kteří si to koupí za nakonfigurovanou cenu a raději nenasadit ceny odpovídající a ušetřit jak sobě, tak zákazníkům tenhle leckdy potupný bordel, kdy se každý snaží o slevu, nebo to koupit ze zahraničí.
XPS M1530 T7500 2,2gh, 3GB RAM, 200GB 7200rpm, NVidia 8600 GT
Nerad bych tu probíral marketingové tahy Dellu (mimochodem souhlasím s tím, že v cenách je trošku zmatek), ale právě ten největší zájem o "ohromnou" slevu je u zákazníků, co nekupují zrovna drahé konfigurace. Jistě, slevy se určité dají získat, ale to bych tu nerad vypisoval (rozhodně totiž nechci působit jako reklama pro tuto firmu).
Dell Latitude XT
-
- Moderátor
-
- píše často
-
- Moderátor
-
- píše často
Děkuju Já sem to nevěděl, ale tak zase sem tu novej, takže... Podle prvního pohledu jsou ty ceny vážně docela příznivý. předpokládám že už nejdou srazit že? třeba kdybych na ten mail (licitační email ) poslal konfiguraci s tím že na tomhle webu se nabízí za tu a tu cenu, myslíte že by to ještě trochu srazili? z důvodů jako: jsem student, nemám moc peněz, ale dell jsem vždy preferoval....atd atd.... nechci mu tu "živnost" pokazit, takže nic nepošlu dokuď mě neujistíte že je to legální a on nic neporušuje. Nechci aby ho kvůli mě vyhodili nebo něco takovýho