Sevas Izmir:
Ja mam problem s mechanikou,vlozim do nej dvd a chvilu ho cita potom prestane a zhasne kontrolka na mechanike.
V pocitaci sa vlozene dvd nezobrazi ani ho vlastne nenacita.
skusal som dat do notebooku aj recovery dvd a nacitat ho pri bootovani a nejde tak isto,skusal som asi 10 dvd a nic.
Vo viste mi normalne ukazuje mechaniku ... dvd rw + BR je to combo mechanika.
v asuse povedali ze reklamovat nechapem tomu novy book kua ..notebook ma cca 1 mesiac a je to tento presne
ASUS M50SV-AS160C
Asus M51VA-AS036C, problémy s CD/DVD mechanikou
aka jazykova bariera?..ved si cech nie?.nerozumies slovakovi?
hej mam ten isty problem co mas aj ty len ja som nainstaloval system a odvtedy som do mechaniky nevlozil ziadne medium.
asi po 1 mesiaci som vyskusal jedno dvd a uz to neslo.cize v mechanike boli 2 dvd cka.
ako s notebookom som velmi spokojny,paradny display,super vykon,rychly ziadne mrznutie nic.
hravam CoD4,WoW,Grid a pdoobne a lape to super.
Mam chladiacu podlozku zalman a max teplota procaku 47 C na performance mode a grafika ma max 66-68C
pricom bez podlozky mala 78-80C
ale to su teploty po cca 5-6 hodinach hrania WoW ... cize notebook dostava zabrat trosku ale ked je v zaruke je mi to jedno.
book budem posielat neskor na reklamaciu lebo momentalne nemozem byt bez neho.
hej mam ten isty problem co mas aj ty len ja som nainstaloval system a odvtedy som do mechaniky nevlozil ziadne medium.
asi po 1 mesiaci som vyskusal jedno dvd a uz to neslo.cize v mechanike boli 2 dvd cka.
ako s notebookom som velmi spokojny,paradny display,super vykon,rychly ziadne mrznutie nic.
hravam CoD4,WoW,Grid a pdoobne a lape to super.
Mam chladiacu podlozku zalman a max teplota procaku 47 C na performance mode a grafika ma max 66-68C
pricom bez podlozky mala 78-80C
ale to su teploty po cca 5-6 hodinach hrania WoW ... cize notebook dostava zabrat trosku ale ked je v zaruke je mi to jedno.
book budem posielat neskor na reklamaciu lebo momentalne nemozem byt bez neho.
Podobny problem
Nechci zbytecne zakladat nove vlakno,protoze mam skoro stejny problem...Me zase mechanika neprehraje DVD(o vypalovani ani nemluvim).Vlozim dvd do mechaniky- ta se nekdy az 5 minut nacita a pak mi maskoci hlaska vlozte dvd do mechaniky a mechanika se mi otevre.Moje postrehy a co uz jsem zkousel.
1.Preinstalovat cely system znovu
2.Odinstalovat nero
3.Nekde na forech jsem "vycetl" ze nekdy pomuze mechaniku odpojit a udelat ten proces s hledanim hardwaru- to pomumohlo ale vzdy jen do dalsiho resetu ntb
4.Dle navodu z asus prirucky pro uzivatele jsem zkusil prehrat mou starsi rom 203 na novejsi 204.S touto rom jede mechanika super,ale po resetu ntb opet stejny problem a dokonce se i rom ztrati a zustane tam 203(coz taky moc dobre nechapu protoze ji podle navodu ulozim
5.Nemuzu nikde i pres strycka Googla sehnat drivery.Co jsem postrehl,tak pri vsech techto pokusech a instalovani ruznych diagnostickych programu mam mechaniku od vyrobce LG a Hitachi a na prilozem cd driver na mechaniku ne a ne najit...
Pokud mate nejaky napad,tak prosim poradte.Hlavne mi nejde do hlavy proc neudrzim tu novou romku v ntb.
Dekuju moc
1.Preinstalovat cely system znovu
2.Odinstalovat nero
3.Nekde na forech jsem "vycetl" ze nekdy pomuze mechaniku odpojit a udelat ten proces s hledanim hardwaru- to pomumohlo ale vzdy jen do dalsiho resetu ntb
4.Dle navodu z asus prirucky pro uzivatele jsem zkusil prehrat mou starsi rom 203 na novejsi 204.S touto rom jede mechanika super,ale po resetu ntb opet stejny problem a dokonce se i rom ztrati a zustane tam 203(coz taky moc dobre nechapu protoze ji podle navodu ulozim
5.Nemuzu nikde i pres strycka Googla sehnat drivery.Co jsem postrehl,tak pri vsech techto pokusech a instalovani ruznych diagnostickych programu mam mechaniku od vyrobce LG a Hitachi a na prilozem cd driver na mechaniku ne a ne najit...
Pokud mate nejaky napad,tak prosim poradte.Hlavne mi nejde do hlavy proc neudrzim tu novou romku v ntb.
Dekuju moc
ASUS M50SA