Nefunkční síťová karta u M51sn

notebooky Asus a vše kolem nich
unseen
občas něco napíše

Nefunkční síťová karta u M51sn

Příspěvekod unseen » 07 srp 2008 00:08

Ahoj.mám měsíc tento notebook.dnes sem přeinstaloval visty a nefunguje mi síťovka,přesněji ovladač se nenainstaluje korektně z driver cd.i když sem potom zkoušel doinstalovat ovladač ručně,nešlo to,naopak na konci instalace se strašně zpomalil comp i instalace až se uplně zastavila,následovala modrá smrt a restart.zkoušel sem i jiný ovladač i když tam ten fungoval před tím perfektně,ale nepomohlo.myslíte že odešla síťovka a tudíž servis?název zařízení je Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller a ve stavu zařízení píše:Toto zařízení nepracuje správně protože Windows se nepodařilo načíst ovladače zařízením požadované(kód 31).Díky za každou radu

Mar-Gec-Al
občas něco napíše

Příspěvekod Mar-Gec-Al » 07 srp 2008 01:06

zkus znovu reinstall Windows... u M51Sn je podělaná dávka, co doinstalovává ovladače po instalaci systému, ale mně to zatím (dvakrát) nedělalo problémy nainstalovat ovladače z toho CD... nejlepší je dát jakoby znovu nainstalovat úplně všechny, protože tam nemusí být některé korektně...

unseen
občas něco napíše

Příspěvekod unseen » 07 srp 2008 08:41

systém sem zkoušel přeinstalovat asi pětkrát,ovladač samotnej snad desetkrát,nejde.všechno se nainstaluje korektně jen síť ne.visty sem před tím přeinstalovával asi třikrát a vše v pořádku...

Mar-Gec-Al
občas něco napíše

Příspěvekod Mar-Gec-Al » 07 srp 2008 09:04

Tak zkus zavolat do servisu, jestli ti něco neporadí. S jedním problémem mi už pomohli pomocí nějakého jejich hotfixu, co mi poslali...
Každopádně ti přinejhorším řeknou, ať to pošleš k reklamaci...

Zpět na „notebooky Asus“